500 گرم | نامعلوم | 25000 گرم | |
شیراز | مشهد | شیراز | - |
25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس | تثبیت کننده |
در محل سرد و خشک | - | - | در جای خشک و خنک |
18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
دارد | - | - | ندارد |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
کمتر از 7% | - | - | - |
# | - | - | - |
# | - | - | - |
# | - | - | - |
شیراز | مشهد | شیراز | - |
- | فقط نقد | - | - |
- | دست پز تک | Rahyab | - |
صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس | تثبیت کننده |
18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
- | - | cutter stab 105 | N500 |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
شیراز | مشهد | شیراز | - |
25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
صنایع گوشت | - | تقویت کننده سوسیس و کالباس | تثبیت کننده |
25 درصد | - | - | مطابق با فرمولاسیون |
در محل سرد و خشک | - | - | در جای خشک و خنک |
18 ماه پس از تولید | - | 12 ماه پس از تاریخ تولید | 18 ماه پس از تولید |
دارد | - | - | ندارد |
توسط باربری | - | توسط باربری | توسط باربریتیپاکسشرکت پست |
25 کیلوگرم | 100 گرمی500 گرمییک کیلویی | 25 کیلوگرم1 کیلوگرم10 کیلوگرم | 25 کیلوگرم |
- | - | cutter stab 105 | N500 |
- | - | - | ایران |