یوانگ یکی از معتبرترین برندهای ایزوله سویا در بازار کشور می باشد.
- 90% پروتئین واقعی
پودر سویا یا همان پودرسویا ایزوله پودر خشکی است که با گرفتن چربی و کربوهیدرات ها از کنجاله سویا بدست می آید که پودری زرد روشن دارای 90 تا 95 درصد پروتئین می باشد .این محصول رابه دلیل فاقد مزه و طعم خاص و همچنین جهت تامین اسید آمینه های مورد نیاز بدن و پروتئیین بالا و دارا بودن ارزش غذایی بالا در اکثر صنایع غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
سویای ایزوله حدود 1/5 تا 2/5 برابر وزن خود آب را جذب کرده که همین امر باعث می شود بار میکروبی محصول نهایی را کاهش می دهد. این محصول بدلیل جذب بالای آب و چربی و خاصیت چسبندگی خاص در صنایع گوشت های فراوری شده مانند سوسیس و کالباس جهت بهبود خواص شیمیایی و فیزیکی مورد استفاده بسزایی قرار میگیرد.
این محصول غنی از پروتئین باعث کاهش کلسترول خون و جلوگیری از پوکی استخوان و همچنین کمک به رشدماهیچه و عضله و جلوگیری از سرطان سینه و پروستات مورد استفاده در مصارف خانگی نیز قرار میگیرد .به منظور استفاده از ایزوله سویا با اضافه کردن به آب و شیر یا اسموتی ها می توان پروتئین 90 درصدی را جذب بدن کرد ،طبق نتایج تحقیقات گسترده از ژورنال آلابوما زنانی که روزانه 20گرم پروتئین سویاو حدود 160میلی گرم ایزوفلاونها را دریافت کنند از چربی شکم آنان به میزان چشم گیری کاسته خواهد شد.
پروتئین سویا می تواند باعث افزایش سطوح هورمون رشد و اسیدنیتریک شود و ریکاوری عضلانی و چربی سوزی را تقویت می کند،ایزوله سویا علاوه بر تامین پروتئین کافی برای ورزشکاران حرفه ای سبب کمک به استحکام استخوان در مصرف کنندگان می گردد. این محصول می تواند بهترین گزینه جهت جایگزین کردن لبنیات برای افرادی که نمی توانند فراورده های لبنی را مصرف کنند باشد .استفاده از این پودر به دلیل فاقد کربوهیدراته بودن احساس خستگی و نفخ را برای ورزشکاران ایجاد نمیکند.
طبق یک تحقیق گسترده در سال ۲۰۱۰ که نتیجه آن در ژورنال “باروری و نازایی” منتشر یافت فراورده های سویا از جمله سویا ایزوله هیچ گونه تاثیر منفی بر روی هورمون تستسترون ندارد و به عنوان یک مکمل غذایی عالی مورد استفاده ورزشکاران قرار میگیرد.
کاربرد سویا ایزوله 90درصد یوانگ :
کاربرد ایزوله سویا در فراورده های گوشتی ، فراورده های مرغی و همچنین گوشت های کنسرو شده :
- در فراورده های گوشتی مانند سوسیس و کالباس به دلیل جذب بالای آب و خواص امولسیفایری سبب بهبود بافت محصول می گردد.
- در محصولات گوشتی با چربی پایین باعث ارتقا بافت و خواص ارگانولپتیکی محصول می گردد.
- محتوای پروتئینی محصول را بهبود می بخشد.
- افزایش ارزش تغذیه ای ، سبب افزایش قدرت جذب آب و کاهش حجم نشاسته ته نشین شده در هنگام پخت محصول بیکری
همچنین بطور کلی در محصولاتی مانند سس، سوپ، محصولات نانوایی، فراورده های لبنی مانند ماست و بستنی ؛ غلات صبحانه و پاستا و ماکارانی ؛ نودل ها ؛ نوشیدنی ها؛ نوشابه های گازدار؛ اسنک و آنالوگ کاربرد فراوانی دارد.
● بسته بندی و حمل و نقل سویا ایزوله:
کیسه بیرونی کاغذی پلیمری است، کیسه داخلی پلاستیکی پلی اتیلن مواد غذایی است.
● وزن خالص کیسه های سویا ایزوله 90درصد :
20 کیلوگرم / کیسه
بدون پالت — 12MT / 20’GP، 25MT / 40’GP؛
با پالت — 10MT / 20’GP، 20MT / 40’GP؛
● شرایز نگهداری ایزوله سویا 90درصد:
در شرایط خشک و سرد و به دور از رطوبت و مواد معطر نگهداری و محافظت شود.
● عمر مفید سویا ایزوله:
12 تا 18 ماه بعد از تاریخ انقضا برروی کیسه ها می باشد.
● Application:
Sausage, quick-frozen foods, flour products, vegetarian foods
● Characteristics:
High water binding, fat binding
● Product Analysis:
Assay | Specifications | Methods of Analysis |
Appearance | Light yellow or milky white powder | By visual perception |
Moisture | ≤7.0% | GB 5009.3 |
CP(Dry basis) | ≥90.0% | GB 5009.5 |
Ash | ≤6.0% | GB 5009.4 |
Fat | ≤1.0% | GB 5009.6 |
PH Value | 7.0±1.0 | 5% slurry |
Particle Size | ≥96.0% | 100 mesh through |
Standard Plate Count | n=5 c=2 m=5000cfu/g M=10000cfu/g | GB 4789.2 |
Coliform | n=5 c=1 m=10cfu/g M=100cfu/g | GB 4789.3 |
Salmonella | Negative | GB 4789.4 |
Staphylococcus | Negative | GB 4789.10 |
● Recommended Application Method:
1. Put YP901A into the ingredients at the ratio of 3%-5% and chop together.
2. Chop YP901A into emulsion lumps at the ratio of 1:5.75:5.75, then add it to the products.
The above methods are only for reference, customers can apply according to its own recipe.
● Packing & Transportation:
The outer is paper-polymer bag, the inner is food grade polythene plastic bag. Net weight: 20kg /bag
Without pallet—12MT/20’GP, 25MT/40’GP;
With pallet—10MT/20’GP, 20MT/40’GP;
● Storage:
Store in dry and cool condition, keep away from material with odor or of volatilization, protect from water and wet.
● Shelf-life:
Best within 12 months from manufacturing date.
آیا نیاز به اطلاعات بیشتر دارید؟
برای استفاده از مشاوره رایگان و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید:
مشخصات ایزوله سویا 90% پروتئین برند یوانگ چین | خرده فروشی
- وزن نامعلوم
-
کاربرد
صنایع آرد, صنایع گوشت, صنایع لبنی, صنایع نوشیدنی
-
دوز مصرف پیشنهادی
3 تا 5 درصد
-
انبارش
در محل سرد و خشک
-
مدت مصرف
12 ماه پس از تاریخ تولید
-
دیتاشیت
دارد
-
مجوز واردات
دارد
-
حمل و نقل
توسط باربری
-
میزان رطوبت
کمتر از 7%
-
میزان پروتئین
بیشتر از 90%
-
میزان کربوهیدرات
گزارش نشده
-
میزان چربی
کمتر از 1%
-
میزان خاکستر
کمتر از 6%
-
میزان pH
7.0±1.0
-
شمارش کلی میکروبی
10000cfu/g
-
گزارش کلیفرم
100cfu/g
-
گزارش سالمونلا
Negative
-
گزارش استافیلوکوکوس
Negative
-
شهر محل ارسال
شیراز
شما هم درباره این کالا پرسش ثبت کنید
امتیاز کاربران به: ایزوله سویا 90% پروتئین برند یوانگ چین | خرده فروشی | (0 نفر )
هنوز امتیازی ثبت نشده است
شما هم میتوانید در مورد این کالا نظر دهید.
ایزوله سویا 90% پروتئین برند یوانگ چین | خرده فروشی
yuwang soy isolatedدیگران را با نوشتن نظرات خود، برای انتخاب این محصول راهنمایی کنید.
لطفا پیش از ارسال نظر، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید.
بهتر است از فضای خالی (Space) بیشازحدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحهکلید بپرهیزید.
نظرات خود را براساس تجربه و استفادهی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب به محصول خاص، مزایا و معایب را بازگو کنید و بهتر است از ارسال نظرات چندکلمهای خودداری کنید.
از ارسال لینکهای سایتهای دیگر و ارایهی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آیدی شبکههای اجتماعی پرهیز کنید.