جوجه کباب یکی از غذاهای محبوب رستورانی است. تهیه جوجه کباب در رستوران ها با دستگاه های مختلفی صورت میگیرد. تهیه ی یک جوجه کباب خوب علاوه بر مواد اولیه و مهارت آشپزی، به بهره گیری از تجهیزات مناسب نیز بستگی دارد. در ادامه این مقاله به توضیحات جامعی درباره دستگاه های صنعتی تولید جوجه کباب رستورانی میپردازیم. پس اگر قصد راه اندازی رستوران و یا ارتقا کسب و کار خود را دارید با ما همراه باشید.
تجهیزات تولید جوجه کباب رستورانی
دستگاه استخوان گیر مرغ
دستگاه استخوان گیر مرغ همانطور که از نامش پیداست دستگاهی اتوماتیک بوده که بدون دخالت دست مراحل استخوان گیری را انجام میدهد. این دستگاه گوشت مرغ را بدون له شدن ، از استخوان جدا میکند. استخوان گیر مرغ کیفیت و سرعت تولید شما را افزایش داده. و استخوان گیری مرغ را بدون دخالت دست و با بهداشت و ایمنی کامل انجام میدهد.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه استخوان گیر مرغ
کارکرد یک مدل دستگاه استخوان گیر مرغ را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.
دستگاه مرینیتور
مرینیتور دستگاهی است که می تواند باعث جذب آب و ترد شدن بافت گوشت، و مزه دار کردن انواع گوشت تولید جوجه کباب ها شود. طعم و ادویه مرغ شما تا حد زیادی به این دستگاه مرتبط است. این دستگاه با چرخاندن تکه های مرغ درون سس باعث می شود که مرغ کاملا سس را به خود جذب کرده و طعم دار شود. از دستگاه های مرینیتور و تامبلر برای تهیه محصولات مختلفی مثل جوجه کباب، کنتاکی ، گوشت و مرغ سوخاری و … استفاده میشود. با استفاده از این دستگاه ها دیگر نیاز به خواباندن طولانی مدت گوشت ها در سس نمی باشد.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه مرینیتور
دستگاه تامبلر
تامبلر دستگاهی است که می تواند باعث جذب آب و ترد شدن بافت گوشت، و مزه دار کردن انواع گوشت تولید جوجه کباب ها شود. طعم و ادویه مرغ شما تا حد زیادی به این دستگاه مرتبط است. این دستگاه با چرخاندن تکه های مرغ درون سس باعث می شود که مرغ کاملا سس را به خود جذب کرده و طعم دار شود. از دستگاه های مرینیتور و تامبلر برای تهیه محصولات مختلفی مثل جوجه کباب، کنتاکی ، گوشت و مرغ سوخاری و … استفاده میشود. با استفاده از این دستگاه ها دیگر نیاز به خواباندن طولانی مدت گوشت ها در سس نمی باشد.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه تامبلر
دستگاه سیخ زن جوجه
دستگاه جوجه زن اتوماتیک همانطور که از نامش پیداست دستگاهی اتوماتیک بوده که مراحل سیخ گیری را انجام میدهد. استفاده از دستگاه جوجه زن اتوماتیک بسیار ساده است. و نیاز به نیروی ماهر و متخصص ندارد که نوعی مزیت برای این دستگاه به شمار میرود. اوپراتور دستگاه جوجه زن اتوماتیک جوجه ها و یا گوشت را متناسب بر روی ظرف مخصوص چیده و بر روی ریل دستگاه قرار میدهد. و عمل سیخ زنی جوجه ها انجام میشود. استفاده از این دستگاه بهداشت، سرعت و راندمان تولید جوجه کباب رستورانی را افزایش میدهد.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه جوجه زن
کارکرد یک مدل دستگاه جوجه سیخ زن را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.
دستگاه کباب زن
یکی از مهمترین وسیله ها در تهیه جوجه کباب خوب، اجاق کباب پز است. استفاده از یک دستگاه کباب پز استاندارد برای پخت یکدست و کامل جوجه ها اهمیت زیادی دارد. دستگاهی برای پخت جوجه کباب مناسب است که بتواند حرارت را در تمام قسمت ها به طور یکنواخت پخش کند. کباب پز های صنعتی در دو مدل گازی و برقی ساخته میشوند.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه کباب پز صنعتی
کباب پز گازی
دستگاه های کباب پز گازی صنعتی میتوانند تمام اتوماتیک یا معمولی باشند. و از هر دو این دستگاه ها میتوان برای تولید جوجه کباب رستورانی استفاده نمود. در مدل معمولی این دستگاه ها اپراتور باید سیخ ها را در دستگاه بچرخاند. تا پخت بدون سوختگی و یکسان صورت بگیرد. ظرفیت تولید این دستگاه ها نیز کمتر از مدل اتوماتیک یا ریلی بوده و به نیروی نسبتا ماهری نیاز دارند.
دستگاه های کباب پز تمام اتوماتیک گازی، به صورت ریلی هستند. در این دستگاه ها اپراتور سیخ های کباب یا جوجه کباب را بر روی ریل دستگاه قرار داده و سیخ ها وارد دستگاه میشوند. پخت محصولات در این دستگاه به شکل کاملا اتوماتیک و بدون دخالت اپراتور صورت میگیرد. و جوجه کباب های پخته شده از سمت دیگر دستگاه خارج میشوند. در این دستگاه ها سرعت حرکت ریل قابل تنظیم است. که به کاربر اجازه میدهد میزان پخته شدن جوجه کباب ها را به دلخواه تنظیم نماید. کار با دستگاه کباب پز اتوماتیک نیازی به نیروی ماهر نداشته و کار با آن بسیار ساده است.
ویژگی های اصلی کباب پز های گازی
- استفاده به جای منقل های ذغالی
- دارای سینی زیرین برای جمع آوری روغن و ضایعات
- قابل اتصال به گاز شهری یا کپسول
- قابلیت تنظیم حرارت
- پخت یکنواخت جوجه ها
کباب پز برقی
به دستگاه های کباب پز برقی، کباب پز تابشی نیز گفته میشود. چون در این دستگاه ها برای پخت از شعله استفاده نشده و پخت با امواج الکترومغناطیس که امواجی بی خطر هستند، انجام میشود. پخت در این دستگاه ها به صورت انتقال حرارت از طریق تابش است. که باعث پخت یکدست و مغز پخت شدن جوجه کباب یا کباب کوبیده میشود.
ویژگی های اصلی کباب پز تابشی
- دارای شعله غیر مستقیم
- پخت یکنواخت جوجه ها
- پخت بدون دود
- کاهش مصرف سوخت
- قابلیت تنظیم سرعت پخت
- عدم نیاز به نیروی ماهر
کارکرد یک مدل دستگاه کباب پز تابشی اتوماتیک را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.
دستگاه سیخ شوی
دستگاه سیخ شوی به منظور شستن سیخ ها در رستوران ها، تالار ها، کبابی ها و مراکز دیگری که پخت کباب و جوجه کباب دارند استفاده میشود. البته استفاده از این دستگاه لازمه تولید کباب و جوجه کباب نیست. و بستگی به ظرفیت تولید رستوران دارد. و با افزایش تولید، نیاز به شست و شوی ظرفیت های بالا در زمان کوتاه به وجود آمد. که اینکار را میتوان به صورت اتوماتیک با دستگاه های سیخ شوی انجام داد. این دستگاه بخاطرسرعت بالای شست و شو در مصرف آب نیز صرفه جویی میکند.
مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه سیخ شوی
کارکرد یک مدل دستگاه سیخ شوی را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.
سوالات متداول :
مرینیتور (یا تامبلر) و کباب پز از دستگاه های اصلی تولید جوجه کباب رستورانی است. استفاده از دستگاه های استخوان گیر، سیخ زن و سیخ شوی نیز به بالا بردن راندمان کار کمک میکنند.
برای راه اندازی تولید جوجه کباب رستورانی از دستگاه های مختلفی میتوان استفاده کرد. که هزینه آنها با توجه به تعداد دستگاه ها، ظرفیت تولید، جنس، برند و … بسیار متفاوت است.
برای مشاوره جهت تولید انواع محصولات گوشتی با شمار تلفن 09919003511 تماس بگیرید.
مشاوره رایگان و خرید مطمعن در وبسایت آی فودز به شما کمک میکند که دستگاه مناسب خود را یافته و آن را با بهترین قیمت خریداری کنید.