معرفی دستگاه های صنعتی تولید کباب رستورانی
بروزرسانی در تاریخ

کباب کوبیده یک غذای بسیار محبوب و پر طرفدار در تمام رستوران هاست. تهیه کباب کوبیده در رستوران ها با دستگاه های مختلفی صورت میگیرد. تهیه ی یک کباب خوب علاوه بر استفاده از مواد اولیه مرغوب و مهارت آشپزی، به استفاده از تجهیزات مناسب نیز بستگی دارد. در ادامه این مقاله به توضیحات جامعی درباره تولید کباب رستورانی میپردازیم. پس اگر قصد راه اندازی رستوران و یا ارتقا کسب و کار خود را دارید با ما همراه باشید.

تولید کباب کوبیده در رستوران

تجهیزات مورد نیاز تولید کباب رستورانی

دستگاه چرخ گوشت

اولین دستگاه مورد نیاز در تولید کوبیده، چرخ گوشت صنعتی است. استفاده از چرخ گوشت مناسب و دارای استاندارد های لازم، سرعت عمل اپراتور و راندمان کار را به شکل چشمگیری افزایش میدهد. چرخ گوشت های صنعتی با ظرفیت تولید های مختلفی در بازار وجود دارند. در اغلب موارد برای تولید کباب در رستوران ها از چرخ گوشت صنعتی سایز 32 استفاده میشود. که میتوانند رومیزی یا ایستاده باشند.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه چرخ گوشت

دستگاه خمیرگیر

دستگاه خمیرگیر دارای دو بخش همزن و مخزن ( پاتیل ) است. در این دستگاه ها همزن به شکل اریب درون مخزن قرار می ‌گیرد. از این دستگاه به منظور آماده سازی مواد کباب کوبیده استفاده میشود. البته استفاده از این دستگاه برای ظرفیت های کم لزومی ندارد. و اگر ظرفیت تولید شما بیشتر از 20 کیلوگرم در روز باشد، میتوانید از دستگاه خمیرگیر برای مخلوط کردن و آماده سازی مواد استفاده نمایید.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه خمیرگیر

دستگاه کباب زن ( کباب گیر)

سیخ زنی کباب کوبیده کار راحتی نیست و نیاز به یک فرد ماهر یا یک دستگاه کباب گیر مناسب دارد. سیخ گیری کباب در رستوران ها میتواند توسط انواع دستی یا برقی دستگاه های کباب زن صورت گیرد. که ارتباط مستقیمی با ظرفیت تولید رستوران دارد. استفاده از دستگاه های کباب گیر باعث یکدست و یک اندازه شدن کباب ها میشود.

نحوه ی عملکرد دستگاه های کباب کوبیده زن بسته به نوع طراحی آن ها متفاوت است. اما شباهت اصلی آن ها (چه دستی و چه برقی) این است که همه ی آن ها دارای مخزنی مخصوص و یا محفظه ای برای قرار دادن گوشت چرخ شده و مواد کوبیده هستند. برای استفاده از مدل دستی این دستگاه ها کافی است گوشت چرخ شده را داخل مخزن ریخته. و اهرمی که کنار دستگاه وجود دارد را حرکت دهید . سپس سیخ را در جای مخصوص خود قرار داده تا گوشت ها سیخ زده شوند.

ولی در کباب گیر های مدل برقی هیچ اهرمی وجود ندارد. و فقط کافی است گوشت چرخ شده را وارد مخزن کرده. و در دستگاه راببندید تا گوشت روی سیخ ها قرار بگیرد. و کباب ها آماده پخت شوند.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه کباب زن

دستگاه کباب پز 

یکی از مهمترین وسیله ها در تهیه کباب کوبیده خوب، اجاق کباب پز است. استفاده از دستگاه کباب پز استاندارد برای پخت کامل و یکدست کباب ها اهمیت زیادی دارد. دستگاهی برای پخت کباب مناسب است که بتواند حرارت را در تمام قسمت ها به طور یکنواخت پخش کند. کباب پزهای صنعتی در انواع گازی و برقی تولید میشوند.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه کباب پز صنعتی

کباب پز گازی

کباب پز گازی صنعتی نیز در شکل و انواع مختلفی ساخته میشوند. این دستگاه ها میتوانند تمام اتوماتیک یا معمولی باشند. برای تولید کباب رستورانی از هر دو این دستگاه ها میتوان استفاده نمود.  

در کباب پز های گازی مدل معمولی  پس از قرار گرفتن سیخ ها در دستگاه، اپراتور باید به طور متداوم سیخ ها را در دستگاه بچرخاند. تا پخت کباب ها بطور یکدست و بدون سوختگی انجام شود. ظرفیت تولید این دستگاه ها کمتر از مدل اتوماتیک یا ریلی بوده و به نیروی نسبتا ماهری نیاز دارد.

دستگاه های کباب پز تمام اتوماتیک گازی، به صورت ریلی هستند. در این دستگاه ها سیخ های کباب روی ریل دستگاه قرار گرفته. و وارد دستگاه میشوند. در داخل دستگاه پخت آنها بطور کاملا اتوماتیک و بدون نیاز به دخالت اپراتور صورت گرفته. و کباب های پخته شده از سمت دیگر دستگاه خارج میشوند. سرعت حرکت ریل در این دستگاه ها نیز قابل تغییر است. که به کاربر اجازه میدهد میزان پخته شدن کباب ها را تنظیم نماید. کار با دستگاه کباب پز اتوماتیک نیاز نیروی ماهر نداشته و کار با آن بسیار آسان است.

ویژگی های اصلی کباب پز های گازی

  • قابل اتصال به گاز شهری یا کپسول
  • دارای سینی زیرین برای جمع آوری روغن و ضایعات
  • استفاده به جای منقل‌ های ذغالی
  • قابلیت تنظیم حرارت
  • پخت یکنواخت گوشت
  • حمل و جا‌به‌جایی آسان

کباب پز برقی

کباب پز های برقی یا تابشی برای پخت کباب ها از شعله استفاده نمیکنند. در کباب پز های تابشی از امواج الکترومغناطیس که امواجی بی خطر هستند، استفاده میشود. پخت در این دستگاه ها به صورت انتقال حرارت از طریق تابش است. که باعث ایجاد پخت یک نواخت و یک دست کباب ها میشود. 

ویژگی های اصلی کباب پز تابشی

  • پخت یکنواخت کباب ها
  • دارای شعله غیر مستقیم
  • کاهش مصرف سوخت
  • پخت کباب ها بدون ایجاد دود
  • تنظیم سرعت پخت
  • عدم نیاز به نیروی ماهر
  • حمل و جا‌به‌جایی آسان
  • رعایت اصول فنی و ایمنی و بهداشتی

کارکرد یک مدل دستگاه کباب پز تابشی اتوماتیک را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.

دستگاه سیخ شوی

دستگاه سیخ شوی به منظور شستشوی سیخ های کباب برای رستوران ها، کبابی ها، تالار ها و دیگر مراکز پخت کباب استفاده میشود. البته که استفاده از این دستگاه کاملا اختیاری است. و بستگی به ظرفیت تولید رستوران دارد. با روی کار آمدن دستگاه های سیخ زن و کباب پز، سرعت تولید کباب رستورانی در آشپزخانه های صنعتی به طرز چشمگیری افزایش یافت. و با افزایش تولید، نیاز به شست و شوی ظرفیت های بالا در زمان کوتاه به وجود آمد. که اینکار را میتوان به صورت اتوماتیک با دستگاه های سیخ شوی انجام داد. این دستگاه با بالا بردن سرعت شست و شوی سیخ ها صرفه جویی زیادی در مصرف آب میکند.

مشاهده کنید : لیست قیمت دستگاه سیخ شوی

کارکرد یک مدل دستگاه سیخ شوی را میتوانید در ویدیو زیر مشاهده نمایید.

 

سوالات متداول :

برای تولید کباب در رستوران ها به چه دستگاه هایی نیاز است؟

چرخ گوشت، کباب زن و کباب پز از دستگاه های اصلی تولید کباب رستورانی است. استفاده از دستگاه خمیرگیر و سیخ شوی نیز به بالا بردن راندمان کار کمک میکنند.

برای راه اندازی تولید کباب رستورانی به چقدر سرمایه نیاز است؟

برای راه اندازی تولید کباب رستورانی از دستگاه های مختلفی میتوان استفاده کرد. که هزینه آنها با توجه به تعداد دستگاه ها، ظرفیت تولید، جنس، برند و … بسیار متفاوت است.

برای خرید دستگاه های تولید کباب رستورانی از کجا مشاوره بگیرم؟

برای مشاوره جهت تولید انواع محصولات گوشتی با شمار تلفن 09919003511 تماس بگیرید.

دستگاه های تهبه کباب رستورانی را از کجا بخرم؟

مشاوره رایگان و خرید مطمعن در وبسایت آی فودز به شما کمک میکند که دستگاه مناسب خود را یافته و آن را با بهترین قیمت خریداری کنید.