سبد خرید شما خالی است.
سوسیس و کالباس خانگی از جمله محبوب ترین مواد غذایی هستند که اگر بتوانید آنها را در منزل تهیه کنید افراد خانواده را سوپرایز خواهید کرد. البته تعداد زیادی از مردم بخاطر اینکه از سلامت و روش تهیه سوسیس و کالباسهای صنعتی مطمئن نیستند از مصرف این غذاهای خوشمزه پرهیز میکنند. شما می توانید با تهیه سوسیس و کالباس خانگی با گوشت و مرغ از سلامت ماده غذایی مصرفی خود اطمینان حاصل نمایید.
امروزه تولید سوسیس و کالباس خانگی فقط برای مصرف یک خانواده نیست. بلکه در حال حاضر تولید این محصولات خانگی به یک بیزینس پر سود تبدیل شده است. در ادامه این مطلب به بعضی سوالات و ابهامات درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی، دستگاه های مورد نیاز و طرز تهیه آنها خواهیم پرداخت.
این کسب و کار میتواند برای افرادی که به آشپزی علاقه دارند مناسب باشد. همچنین اینکار نیازمند وقت آزاد و اشتیاق به یادگیری و تولید است. همچین افراد باید از نظر جسمی سالم باشند زیرا این کار به مقداری قدرت جسمانی نیازمند است.
حواب این سوال منفی است. تنها محصولات دارای پروانه بهداشتی ساخت قابلیت عرضه در سوپر مارکت ها را دارند.
فضای مورد نیاز شما به میزان تولیدتان در روز بستگی دارد.برای تولید ۲ تا ۳ کیلوگرم سوسیس و کالباس در روز فضای آشپزخانه شما کافی و مناسب است. اما اگر میزان تولید و سفارشتان بیشتر شود به حداقل بیست متر فضا جهت کار نیاز دارید.
درآمد حاصل از این کار یک رقم ثابت نبوده و به خود شما بستگی دارد. اگر بتوانید محصولات با کیفیتی تولید کرده و مشتریان ثابتی پیدا کنید اینکار به شدت پر سود خواهد بود. در این کسب و کار خانگی نیازی به دادن اجاره و حقوق نیروی انسانی، مالیات و… نیسا پس حاشیه سود آن تقریبا حدود ۱۰۰% است !
این دستگاه برای چرخ کردن انواع گوشت مورد استفاده در سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار می گیرد. اگر میخواهید این دستگاه را به تازگی خرید کنید بهتر است دستگاهی انتخاب کنید که قدرت موتور مناسبی داشته باشد و دارای دور معکوس باشد. همچنین داشتن متعلقات مثل سوسیس پر کن برای تولید برخی محصولات به شما کمک خواهد کرد. همچنین با توجه به اینکه این دستگاه مرتبا در تولید مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین کیفیت این دستگاه باید خوب باشد.
این دستگاه برای تهیه خمیر سوسیس و کالباس از الزامات است. دقت داشته باشید که بعضی از غذاساز ها مخصوص تهیه سوسیس و کالباس نیستند و قدرت لازم برای این کار را ندارند. در زمان خرید از قدرت، کیفیت و کاربرد دستگاه مورد استفاده خود اطمینان حاصل کنید.
این دستگاه برای وارد کردن خمیر سوسیس و کالباس در پوشش های سوسیس و کالباس می باشد . دستگاه سوسیس پر کن انواع مختلفی دارد. از سوسیس پرکن های پلاستیکی بی کیفیت گرفته تا دستگاه های حرفه ای صنعتی. اما دستگاهی که بتواند برای بیزینس تولید سوسیس و کالباس خونگی شما را یاری کند باید بتواند حداقل هایی را احراز نماید. این حداقل ها شامل استیل بودن بدنه ای که با خمیر در تماس است و نیز مقاومت فیزیکی دستگاه می باشد. همچنین راحتی شستشو نیز از جمله این موارد است.
اکنون که با دستگاه های لازم برای تهیه سوسیس و کالباس خانگی آشنا شدید، به طرز تهیه چند مورد از سوسیس و کالباس خانگی میپردازیم. لازم به ذکر است که این طرز تهیه ها برای تولیدات خانگی است و برای کسب و کار حرفه ایی تر و فروش بیشتر به آموزش و فرمولاسیون های ویژه هر محصول نیاز است.
در تهیه سوسیس و کالباس خانگی ادویه های مصرفی اهمیت ویژه ایی دارند. شما میتوانید ادویه های سوسیس و کالباس تخصصی تنظیم شده محصول مورد نظر خود را به طور آماده تهیه نمایید. و درصورت تمایل به تهیه آنها در خانه ادویهجات لازم برای این محصولات به شرح زیر است : (مقدار ذکر شده هر ادویه به صورت نسبی و برای حدود یک کیلوگرم سوسیس و کالباس است)
سوسیس های خانگی انواع متعدی مثل سوسیس گوشت، سوسیس مرغ، سوسیس آلمانی، سوسیس فرانکفوتر و … دارند. و به شیوه های مختلفی تولید میشوند. در ادامه ما به سویس گوشت یا مرغ خانگی که یک غذای مقوی و خوشمزه است میپردازیم.
کالباس های خانگی انواع متعدی مثل کالباس گوشت، کالباس مرغ، کالباس لیونر و … دارند. و به شیوه های مختلفی تولید میشوند. در ادامه ما به کالباس گوشت که یک غذای مقوی و خوشمزه است میپردازیم.
می توانید از همان دستوری که در بالا برای سوسیس خانگی گفته شد، برای کالباس خانگی نیز استفاده کنید. خمیر سوسیس و کالباس تفاوت چندانی با هم ندارند. عمده ترین تفاوت در قطر محصول و زمان پخت هر کدام است. همچنین در صورت تمایل در تولید کالباس ها می توانید از قارچ ، هویج خام و فلفل دلمه ای رنگی برای تزیین آن بهره بگیرید.
مراحل تولید خمیر کالباس با سوسیس مشترک است. پس از تهیه خمیر کالباس میبایست آن را در پوشش کالباس پر کنید. برای این کار نیاز به یک دستگاه سوسیس پر کن دستی دارید که می توانید از همین سایت آن را براحتی تهیه کنید.
پس از پر کردن خمیر کالباس در پوشش مد نظر، میبایست آن را در آب بپزید. برای اینکار یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید. آن را تا دو بند انگشت پایین تر از لبه از آب گرم پر کنید. سپس شعله را روشن کنید و کالباس ها را درون آب بگذارید.
اگر دماسنج دارید سعی کنید دما را روی 82 درجه سانتیگراد نگهدارید. اگر دماسنج ندارید اجازه دهید آب در قابلمه کمی جوش بخورد ، سپس زیر قابلمه را خیلی کم کنید که در همین دما بماند.
زمان پخت بستگی به قطر پوشش دارد. اگر از پوشش های کالباس خانواده استفاده می کنید حدود دو و نیم ساعت پخت را انجام دهید. اگر از پوشش های کالباس مارتادلا استفاده می کنید حدود سه و نیم ساعت پخت انجام دهید. پوشش های بزرگتر برای تولیدات خانگی پیشنهاد نمی شود.
سبد خرید شما خالی است.