یک انجمن جدید به نام “غذاهای دریایی آینده” برای حمایت از صنعت جایگزین غذاهای دریایی تشکیل شده است. این گروه با هدف ارتقای امنیت غذایی، سلامت انسان، ثبات محیطی و حفاظت از اقیانوس فعالیت می کند.
اعضای این گروه با استفاده از گیاهان و سلول ها به تولید جایگزین های مختلفی برای غذاهای دریایی از جمله فیله سالمون کامل، ماهی تن با کیفیت سوشی، ماهی دودی، ماهی سفید تکه ای، میگو، خرچنگ، ماهی مرکب و غیره خواهند پرداخت. از جمله شرکت های همکار با این انجمن می توان به موسسه های “ProVeg International”، سازمان جهانی ” The Global Organization for EPA &DHA Omega-3s” و “The Good Food Institute” اشاره کرد.
نظرات بنیانگذار و مدیر اجرایی انجمن غذاهای دریایی آینده
“ماریسا برونفمن”، بنیانگذار و مدیر اجرایی انجمن غذاهای دریایی آینده، این رویداد را لحظه ای باورنکردنی برای آینده غذا و اقیانوس های ما توصیف کرد و گفت:
“جایگزین غذاهای دریایی به ما فرصت می دهد تا یک سیستم غذایی جهانی خوشمزه تر، مغذی تر، پایدارتر و اخلاقی تر بسازیم. من بسیار مفتخر و هیجان زده هستم که در کنار این بنیانگذاران آینده نگر و شرکت های پیشرو برای انقلاب در صنعت غذاهای دریایی کار می کنم و از روحیه همکاری بین اعضایمان بسیار دلگرم شده ام. همه ما این ضرب المثل را به جان خریدیم: «آب بالا می آید و همه را با خود بالا می آورد.»