صفحه اصلی > کسب و کارهای خانگی و سایر : آسیاب هل؛ راه اندازی کسب و کار فروش ادویه جات
آسیاب هل
آسیاب هل

آسیاب هل؛ راه اندازی کسب و کار فروش ادویه جات

آنچه خواهید خواند:

آسیاب هل و مصرف آن با توجه به خواص بسیار این ادویه برای سلامتی انسان، از کسب و کارهای موفق می باشد. خوانندگان محترم وبلاگ آی فودز با مطالعه این مقاله با دستگاه های آسیاب و خواص هل آشنا می شوید.

همان گونه که می دانید انواع متفاوتی از هل وجود دارد  این انواع عبارتند از هل سفید، هل سیاه و هل سبز. در این میان در مقایسه با دیگر انواع هل سبز دارای عطر و بوی تندتری می باشد.

از نکات جالب در بازار تولید این ادویه این است که علاوه بر مردم استان سیستان و بلوچستان کشورمان، کشورهای پاکستان و هند نیز از بزرگترین تولیدکنندگان و مصرف کنندگان این ادویه در دنیا هستند.

در صنایع غذایی از هل بیشتر در تهیه انواع شیرینی، مربا و نان استفاده می کنند. این ادویه اولین بار در کشورهای نپال، هند و بوتان آسیاب و استفاده شده است.

امروزه در بیشتر نقاط گرمسیری قاره آسیا، از جمله ژاپن،هند، کره، چین، مالزی، بوتان و ویتنام مورد استفاده است. با این حال، تقریبا 80 % از کل این ادویه در کشور هند تهیه می شود.

آسیاب هل
آسیاب هل

ادویه هل

این ادویه را با عنوان ملکه ادویه جات و در شمار گران قیمت ترین ادویه جات می شناسند که در رتبه سوم قرار دارد (رتبه اول به زعفران و سپس به وانیل تعلق دارد).

درخت هل به شکل پرورشی و وحشی در نقاط کوهستانی و در زیر سایه کوهستان یا دیگر درختان رشد می کند.

این درخت دارای ارتفاعی بین ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر بوده، برگ های آن به صورت نوک تیز دارای گل های کوچک سفید می باشد.

انواع این ادویه عبارتند از هل سیاه، هل سفید، هل سبز و هل رسمی.

طبیعت همه انواع آن گرم وخشک است. نوع سبز این هل ها دارای عطر و طعم تند و معطر است و نسبت به دو نوع دیگر باکیفیت تر است.

دانه های آن دارای بوی قوی و مزه ای مطبوع هستند. از پوست و مغز آن ها به منظور درمان و ایجاد عطر در پخت غذاها و شیرینی استفاه می کنند.

بنا بر گفته دانشمندان، مهد هل نقاط گرمسیری و مرطوب کشور هند است. در این کشور، هل به صورت سنتی در گروه گیاهان طبی شناخته می شود. یکی از دارو های شناخته شده در طب آیوریدا (علم پزشکی هندی و شیوه زندگی) و همچنین طب سنتی چینی است.

هندیان بر این باورند که برای درمان عفونت دندان و لثه، گلو، احتقان ریه ها، سل ریوی و التهاب پلک ها از هل استفاده می شود.

برای درمان مشکلات دستگاه گوارش، بیماری های کلیوی، سنگ های صفراویو به عنوان درمان ضد باکتری برای انواعی از سموم و زهرها بکار می رود.

معرفی روش آسیاب کردن هل و دستگاه آسیاب هل

به منظور آسیاب هل، از روش های مختلفی می توانید استفاده کنید. با این حال، مناسب ترین روش برای آسیاب کردن هل استفاده از دستگاه های آسیاب برقی صنعتی، نیمه صنعتی، عطاری و خانگی است؛ که براساس نوع استفاده خود می توانید نوع مناسب این دستگاه را از فروشگاه آی فودز تهیه کنید.

همچنین اگر به دریافت مشاوره نیاز دارید می توانید با مشاوران متخصص ما تماس بگیرید.

آسیاب رومیزی صنعتی چکشی
آسیاب رومیزی صنعتی چکشی
آسیاب نیمه صنعتی رومیزی
آسیاب نیمه صنعتی رومیزی
آسیاب صنعتی
آسیاب صنعتی

در ادامه به معرفی خواص دارویی و درمانی ادویه آسیاب شده هل می پردازیم.

خواص ادویه هل برای سلامتی

کاهش بیماری های قلبی عروقی

استفاده از این ادویه سبب کنترل ضربان قلب و تنظیم کردن فشار خون بالا می شود، لذا برای افرادی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، فایده زیادی دارد.

آنتی‌اکسیدان ها و فیبر موجود در هل برای کاهش میزان کلسترول خون مفید است و در نتیجه به کاهش بیماری های قلبی و عروقی کمک می کند.

در میان انواع هل، هل سیاه از خواص دارویی بیشتری برخوردار است. از این رو، در حفظ سلامت قلب موثرتر است.

جهت مصرف این ادویه، مقداری از هل آسیاب شده را به همراه یک قاشق چای خوری در یک فنجان آب هلو مخلوط کرده و بنوشید.

درمان سکسه با استفاده از هل آسیاب شده

در میان داروهای گیاهی مفید برای درمان سکسکه می توان هل را نام برد که به ویژه برای درمان کودکان مبتلا به این بیماری موثر است.

اگر به این عارضه مبتلا شدید، با جوشاندن چند دانه هل و یا تهیه دمنوش هل با آسیاب کردن دانه های هل می توانید به درمان خود کمک کنید.

موثر در جلوگیری از پوسیدگی دندان ها

با توجه به خاصیت هایی که در این ادویه وجود دارد، مصرف آن سبب از بین بردن باکتری های مضر دهان می شود و همین طور از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند .

همچنین مصرف آن باعث افزایش بزاق دهان می شود که در نتیجه این امر، به طور طبیعی سبب تمیز شدن دندان ها می شود.

مفید در درمان بیماری های گوارشی

هان طور که پیش تر گفتیم، هل نوعی داروی طبیعی به منظور درمان بیماری های گوارشی و مشکلات معده می باشد.

در مقایسه با دیگر ادویه ها به منظور بهبود هضم و برطرف کردن مشکلات گوارشی از قبیل نفخ، ترش کردن و …، این ادویه اثر بیشتری دارد.

بر اساس یک تحقیق هندی، می توانید از هل در غذاها نه تنها برای ایجاد طعم و رایحه که برای بهبود عمل هضم غذا استفاده کنید.

بنا بر خاصیت های آنتی اکسیدانی و ضد التهابی که دارد، می تواند سبب تحریک متابولیسم نیز بشود.

با تحریک ترشحات اسیدی صفرا درون معده، همچنین سبب کمک به عمل هضم و سوخت و ساز چربی در بدن می شود.

علاوه بر این ها، در جلوگیری و درمان سایر بیماری های گوارشی از جمله اسهال، رفلاکس و سوزش معده و غیره نیز مفید است.

کمک به پیش گیری از بیماری سرطان

آسیاب و مصرف هل که خاصیت زیادی در مهار بیماری سرطان دارد را در رژیم غذایی خود وارد کنید. خاصیت ضدسرطانی آن باعث کاهشی چشمگیر در رشد و تکثیر سلول های سرطانی می گردد.

می تواند از ابتلا به سرطان کولورکتال (کولون و راست روده ) پیشگیری کند. حتما می دانید که سرطان، به خصوص سرطان کولورکتال، از علت های اصلی مرگ در کل جهان است.

پژوهشگران پس از افزایش هزینه درمان بیماری سرطان و همچنین عوارض جانبی آن، برای پیدا کردن داروهای موثر برای این بیماری تشویق شدند.

هل برای سلامتی چه فایده ای دارد؟

دارای خواص بسیاری است از جمله: کاهش استرس، جلوگیری از بیماری های قلبی و سرطان، بهبود دستگاه گوارش و …

هل را در چه غذاهایی می توان استفاده کرد؟

در پخت انواع غذا، شیرینی و نان برای ایجاد عطر و طعم مطبوع

برای آسیاب کردن هل از کدام دستگاه آسیاب استفاده کنم؟

از دستگاه های آسیاب برقی صنعتی، نیمه صنعتی، عطاری و خانگی

برای خرید انواع دستگاه های آسیاب چکار کنم؟

برای خرید انواع این دستگاه ها به فروشگاه آی فودز مراجعه کنید.

مقالات مرتبط
5 1 رای
امتیاز دهید
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها