• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “تولید محصولات غذایی حلال”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تا کنون، کتاب‌هایی که به مسائل مواد غذایی حلال می‌پردازند، بر کمک به مصرف‌کنندگان مسلمان در تصمیم‌گیری در مورد اینکه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید و فرآوری بهداشتی محصولات از گوشت ، ماکیان و آبزیان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

موضوع اصلی برای این کتاب به دلیل علاقه زیاد مصرف کنندگان به خرید گوشت، مرغ و محصولات ماهی کم چرب،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تیمار کردن گوشت با نیتریت: مشکل “ان نیتروزآمین” و جایگزین های نیتریت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Nitrite Curing of Meat: The N‐Nitrosamine Problem and Nitrite Alternatives”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “جنبه‌های مهندسی غلات و محصولات بدست آمده از غلات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت مهندسی غلات و محصولات مبتنی بر غلات در صنعت غذا طی سال‌های اخیر به طور چشمگیری افزایش یافته است،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی ها و اسیدهای چرب در تغذیه انسان: گزارش یک کنفرانس تخصصی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانش در مورد نقش اسیدهای چرب در سلامتی و تندرستی در 15 سال گذشته به طور چشمگیری گسترش یافته است.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد محبوب بوده است، بازار از نگرانی هایی در مورد…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چربی‌های لبنی و محصولات مرتبط”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در حالی که چربی شیر همیشه به دلیل طعم آن مورد قدردانی قرار گرفته است، بازار تحت تأثیر نگرانی‌هایی در…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “چیتوزان: تولید، خواص و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب الکترونیک “Chitosan: Manufacture, Properties, and Usage “

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “حفظ مواد غذایی بدون انجماد یا کنسرو: روش‌های سنتی با استفاده از نمک، روغن، شکر، الکل، سرکه، خشک‌کردن، نگهداری با سرما و تخمیر لاکتیکی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

«این روش‌ها با ابتکار و نوآوری‌شان، وعده‌ی طعم‌های به یاد ماندنی و این ایده که می‌توانیم در تمام طول سال…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خشک کردن در صنایع فرآیندی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

خشک‌کردن در صنایع فرآیندی: راهنمای جامع انتخاب و درک تجهیزات خشک‌کردن برای مهندسان شیمی و مکانیک این کتاب که مرجعی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خشک کردن و بو دادن کاکائو و قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب اولین منبع کاربردی است که به بررسی جنبه‌های بنیادی و کاربردی دو عملیات کلیدی در فرآوری کاکائو و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «خواص شیمیایی و عملکردی لیپیدهای غذایی» به طور خلاصه و مستقیم به دانش روز در مورد نامگذاری، محتوا، ترکیب،…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

[dm-login-page]

[dm-signup-page]