• هنوز امتیازی داده نشده است!

    کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی با بحث در مورد عوامل علمی اولیه‌ی تاثیرگذار بر کیفیت گوشت، مرغ…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    صنعت ماهیگیری بین المللی در صورت نادیده گرفتن خواسته های مصرف کنندگان در خطر رکود قرار دارد. چیزی که مصرف…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “دودی کردن سرد و نمک سود کردن گوشت قرمز، ماهی و گوشت بز”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    با این کتاب، A. D. Livingston یک عمر دانش آشپزی جنوب را با عشق خود به تکنیک های صحیح دودی…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راه‌اندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راه‌اندازی کسب و کار شخصی خود فکر…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات فنولیک گیاهی مواد غذایی: منابع، پایداری و استخراج”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    ترکیبات فیتوشیمی، مشتقات شیمیایی گیاهی هستند که ممکن است هنگام مصرف مزایای سلامتی داشته باشند، خواه به صورت دارویی یا…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    افزودنی های غذایی عامل بحث و شبهه زیادی است. اکنون در ویرایش سوم کتاب “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی” قصد…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای عمل آوری گوشت در منزل”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دانلود کتاب الکترونیک “Home Meat Curing Guide”

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    کتاب «راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راه‌حل‌های جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…

    49,000 تومان

    بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

    جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

    پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

    [dm-login-page]

    [dm-signup-page]