کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”
دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی با بحث در مورد عوامل علمی اولیهی تاثیرگذار بر کیفیت گوشت، مرغ…
کتاب الکترونیک “دفترچه راهنمای کیفیت گوشت، مرغ و غذاهای دریایی”
صنعت ماهیگیری بین المللی در صورت نادیده گرفتن خواسته های مصرف کنندگان در خطر رکود قرار دارد. چیزی که مصرف…
کتاب الکترونیک “دودی کردن سرد و نمک سود کردن گوشت قرمز، ماهی و گوشت بز”
با این کتاب، A. D. Livingston یک عمر دانش آشپزی جنوب را با عشق خود به تکنیک های صحیح دودی…
کتاب الکترونیک “رئولوژی و بافت پنیر، ویرایش اول”
کتاب “رئولوژی و بافت پنیر” اولین مرجعی است که اطلاعات ضروری در مورد خواص رئولوژیکی و بافتی پنیر و تکنیک…
کتاب الکترونیک “راهاندازی و اداره کافه و اغذیه فروشی خودتان”
پس رؤیای داشتن کافه خودتان را در سر دارید! بسیاری از افراد به راهاندازی کسب و کار شخصی خود فکر…
کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”
از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…
کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”
این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…
کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات فنولیک گیاهی مواد غذایی: منابع، پایداری و استخراج”
ترکیبات فیتوشیمی، مشتقات شیمیایی گیاهی هستند که ممکن است هنگام مصرف مزایای سلامتی داشته باشند، خواه به صورت دارویی یا…
کتاب الکترونیک “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی”
افزودنی های غذایی عامل بحث و شبهه زیادی است. اکنون در ویرایش سوم کتاب “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی” قصد…
کتاب الکترونیک “راهنمای عمل آوری گوشت در منزل”
دانلود کتاب الکترونیک “Home Meat Curing Guide”
کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”
کتاب «راهنمای فرآوردههای جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راهحلهای جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…
کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”
کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…