کتاب الکترونیک “خوراکیها، تنقلات و غذاهای ساده برای کودکان دیابتی: ۱۳۰ دستور غذا برای خوراکیهایی که بچهها واقعا دوست دارند”
بچهها بعد از برگشتن از مدرسه یا ورزش، هوس یه خوراکی ساده و خوشمزه میکنند که زود حاضر شود، نه…
کتاب الکترونیک “دائرة المعارف علوم گوشت”
دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Meat Sciences”
کتاب الکترونیک “دادههای ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و استفاده”
تقریباً بیست سال پیش، در اروپا به این نتیجه رسیدند که هماهنگسازی تولید جداول ترکیبات غذایی در کشورهای مختلف میتواند…
کتاب الکترونیک “دادههای ترکیب مواد غذایی: تولید، مدیریت و کاربرد”
بیست سال پیش، در اروپا به اهمیت این نکته پی برده شد که هماهنگی در نحوه تولید جداول ترکیب مواد…
کتاب الکترونیک “دانشنامه علوم و فناوری فیزیکی (ویرایش سوم)”
دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Physical Science and Technology”
کتاب الکترونیک “دانشنامه فناوری زیستی: تخمیر، کاتالیز زیستی و جداسازی زیستی”
دانلود کتاب الکترونیک “Encyclopedia of Bioprocess Technology: Fermentation, Biocatalysis, and Bioseparation”
کتاب الکترونیک “دانه های غلات: ارزیابی و مدیریت کیفیت”
دانلود کتاب الکترونیک “Cereal Grains: Assessing and Managing Quality”
کتاب الکترونیک “دایره المعارف علوم و صنایع غذایی ویلی”
دایره المعارف علوم و صنایع غذایی ویلی مفاهیم اساسی و الزامات عملی در علوم غذایی و همچنین اطلاعات فناوری و…
کتاب الکترونیک “دایره المعارف غذاهای ناسالم و فست فود”
خوردن غذاهای ناسالم و فست فود یک اشتیاق بزرگ برای تمام آمریکایی ها است. بچهها و بزرگسالان آمریکایی آبنباتهای خود،…
کتاب الکترونیک “دستور العمل های بیسکویت، کراکر و کوکی برای صنعت غذا”
دانلود کتاب الکترونیک “Biscuit, cracker and cookie recipes for the food industry”
کتاب الکترونیک “دستورالعمل عملیاتی طرح های HACCP لبنیات”
این دستورالعمل برای کمک به تولیدکنندگانی که تحت یک ایمنی محصول کار می کنند طراحی شده است برنامه (PSP)/برنامه مدیریت…
کتاب الکترونیک “دودی کردن سرد و نمک سود کردن گوشت قرمز، ماهی و گوشت بز”
با این کتاب، A. D. Livingston یک عمر دانش آشپزی جنوب را با عشق خود به تکنیک های صحیح دودی…