کتاب الکترونیک “ترکیب و تجزیه مواد غذایی”
تقاضا برای متخصصان علوم غذایی که علاوه بر آشنایی با جنبه های عملی فرآوری و بازاریابی مواد غذایی، در شیمی…
کتاب الکترونیک “ترکیبات تشکیل دهنده نوشیدنی های غیرالکلی: راهنمای فنی برای صنعت نوشیدنی”
دانلود کتاب الکترونیک “The Soft Drinks Companion: A Technical Handbook for the Beverage Industry”
کتاب الکترونیک “ترکیبات لبنی برای فرآوری مواد غذایی”
هدف این کتاب ارائه یک منبع مرجع واحد برای کسانی است که با مواد بر پایه لبنیات کار می کنند…
کتاب الکترونیک “تغذیه گیاهی”
تقریباً 12 میلیون شهروند آمریکایی خود را گیاهخوار می دانند و 13.5 درصد از کل خانوارهای ایالات متحده ادعا می…
کتاب الکترونیک “تغذیه و پیشگیری از سرطان”
مطالعات اپیدمیولوژیک نشان دادهاند که حدود ۳۵ درصد از سرطانها با اصلاح رژیم غذایی قابل پیشگیری هستند. این اصلاحات شامل…
کتاب الکترونیک “تکنولوژی پردازش غلات”
فرآوری غلات یکی از قدیمی ترین و مهم ترین فناوری های مواد غذایی است. این مجموعه که توسط یک تیم…
کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”
در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…
کتاب الکترونیک “تکنیکهای استخراج مدرن: نمونههای غذایی و کشاورزی”
در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلالهای…
کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس های سالم”
دانلود کتاب الکترونیک “Making Healthy Sausages”
کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس: راهنمای جامع همراه با دستور العمل ها”
دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”
کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”
قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…
کتاب الکترونیک “تولید ماست و شیرهای تخمیری”
کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری» با ترکیب تجربه عملی چهار دههای در تولید ماست و فرآوردههای لبنی تخمیری با…