• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “ترکیب و تجزیه مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقاضا برای متخصصان علوم غذایی که علاوه بر آشنایی با جنبه های عملی فرآوری و بازاریابی مواد غذایی، در شیمی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ترکیبات تشکیل دهنده نوشیدنی های غیرالکلی: راهنمای فنی برای صنعت نوشیدنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “The Soft Drinks Companion: A Technical Handbook for the Beverage Industry”

 

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ترکیبات لبنی برای فرآوری مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

هدف این کتاب ارائه یک منبع مرجع واحد برای کسانی است که با مواد بر پایه لبنیات کار می کنند…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تغذیه گیاهی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

تقریباً 12 میلیون شهروند آمریکایی خود را گیاهخوار می دانند و 13.5 درصد از کل خانوارهای ایالات متحده ادعا می…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تغذیه و پیشگیری از سرطان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

مطالعات اپیدمیولوژیک نشان داده‌اند که حدود ۳۵ درصد از سرطان‌ها با اصلاح رژیم غذایی قابل پیشگیری هستند. این اصلاحات شامل…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تکنولوژی پردازش غلات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

فرآوری غلات یکی از قدیمی ترین و مهم ترین فناوری های مواد غذایی است. این مجموعه که توسط یک تیم…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تکنولوژی محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
رایگان!

در این کتاب به معرفی کامل شیر و بیان تاریخچه تولید آن و پیشرفت های شکل گرفته در فرآوری آن…

رایگان!

کتاب الکترونیک “تکنیک‌های استخراج مدرن: نمونه‌های غذایی و کشاورزی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در طی ده سال گذشته، چند تکنیک استخراج جدید توسعه یافته است که سریعتر و خودکارتر هستند و از حلال‌های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس های سالم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Making Healthy Sausages”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تهیه سوسیس: راهنمای جامع همراه با دستور العمل ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Sausage Making: The Definitive Guide with Recipes”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید قهوه، کیفیت و شیمی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

قهوه یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در جهان است، اما چگونه تولید آن بر شیمی و کیفیت تأثیر می…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “تولید ماست و شیرهای تخمیری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «تولید ماست و شیرهای تخمیری» با ترکیب تجربه عملی چهار دهه‌ای در تولید ماست و فرآورده‌های لبنی تخمیری با…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

[dm-login-page]

[dm-signup-page]