• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “کتاب دستور العمل نهایی استارباکس”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در این کتاب دستورالعمل تهیه انواع نوشیدنی های قهوه بر اساس برند استارباکس آورده شده است.   اطلاعات کتاب الکترونیک:…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب راهنمای آنزیم شناسی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب با بررسی روش های خالص سازی، شناسایی، جداسازی و شناسایی آنزیم ها، شیمی، رفتار و خواص فیزیکوشیمیایی آنزیم…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب راهنمای غذاهای لبنی و تغذیه ویرایش سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بار دیگر شورای ملی لبنیات  در مورد نقش مهم غذاهای لبنی در سلامتی مرجعی صنعتی را ارائه کرد. کتاب راهنمای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب راهنمای فیبر غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب نتایج آخرین تحقیقات بر تجزیه و تحلیل، متابولیسم، عملکرد و خواص فیزیکوشیمیایی فیبر، کنسانتره فیبر و جداسازی های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتاب قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در این کتاب به سفری از دانه قهوه تا دم کردن آن بروید و تاریخچه قهوه، تولید آن و چگونگی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای فرآورده‌های تخمیری گوشت و ماکیان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Fermented Meat and Poultry”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای فرآوری گوشت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat Processing”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای فناوری محصولات گوشتی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat Product Technology”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای گوشت و فرآوری گوشت، ویرایش دوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Handbook of Meat and Meat Processing”

 

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “کتابچه راهنمای محصولات گوشتی: علم و فناوری عملی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Meat Products Handbook: Practical Science and Technology”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “لیپیدهای ساختاریافته و اصلاح‌شده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب به موضوعات مهم در بازار رو به رشد و تولید لیپیدها می‌پردازد. این کتاب با ترکیب روش‌های نوین…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “لیپیدهای غذایی: شیمی، تغذیه و بیوتکنولوژی (ویرایش دوم)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب با برجسته کردن نقش چربی‌های رژیمی در مواد غذایی، سلامت انسان و بیماری، ارائه جامعی از لیپیدها در…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: