• هنوز امتیازی داده نشده است!

    کتاب الکترونیک “نانوتکنولوژی در محصولات غذایی (خلاصه کارگاه آموزشی)”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    در صنایع غذایی، دانشمندان در حال بررسی پتانسیل نانوتکنولوژی برای افزایش طعم و سایر ویژگی‌های حسی غذاها، معرفی نانوساختارهای ضد…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “نظافت در محل: فرآیندهای لبنی، مواد غذایی و آشامیدنی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این سومین ویرایش از کتاب بسیار موفق انجمن فناوری لبنیات در مورد نظافت در محل (CIP) است. CIP که از…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “نقش و تأثیر اینترنت بر صنعت غذا”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب، دویست و پنجاه داستان اولی که در سرویس اطلاعات انقلابی صنعت غذا، یعنی efoodnews.com منتشر شده است را…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “همه مراحل کنسرو کردن”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    کتاب حاضر راهنمای کاملی برای کنسرو کردن مواد غذایی به روش “سرد” (cold-pack) است. این روش شامل پر کردن قوطی…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “هنر تهیه سوسیس گیاهی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دانلود کتاب الکترونیک “the art of making vegetarian sausages”

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “واژه نامه برای صنایع غذایی ویرایش 2”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این اثر فهرستی کامل از اختصارات، اصطلاحات و کلمات اختصاری صنایع غذایی است. این واژه نامه جامع که اندازه آن…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “واکنش میلارد: شیمی، بیوشیمی و کاربردها”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    پژوهش در حوزه واکنش میلارد در سال‌های اخیر به سرعت پیشرفت کرده است. این پیشرفت نه تنها به دلیل به…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “ویتامین ها: نقش آن ها در بدن انسان”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این منبع واحد، دانش به‌روز در مورد خواص بیولوژیکی ویتامین‌ها را در زمینه تغذیه انسان گرد هم آورده است. ویتامین‌ها…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “یخچال گذاری گوشت”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    سرمایش و یخ‌زدایی گوشت همچنان روشی ضروری برای افزایش عمر مفید و حفظ کیفیت است. بر اساس کار مرکز معتبر…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک امولسیفایرهای غذایی و کاربردهای آن ها

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    امولسیفایرها به طور سنتی به عنوان موادی که به تشکیل و تثبیت امولسیون ها کمک می کنند، توصیف می شوند.…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک”راهنمای علم و فناوری لبنیات: جلد اول، دوم و سوم”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این مجموعه سه جلدی بسیار مفید که توسط کارشناسان مشهور لبنیات با سوابق و تجربیات متنوع نوشته شده است، گزارش…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیکی ‘ساختار محصولات لبنی’

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    انجمن فناوری لبنیات (SDT) به انتشارات بلک‌ ول پیوسته است تا مجموعه‌ای از کتاب‌های راهنمای فنی مرتبط با لبنیات را…

    49,000 تومان

    بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

    جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

    پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

    [dm-login-page]

    [dm-signup-page]