• هنوز امتیازی داده نشده است!

    کتاب الکترونیک “مالکیت فکری در صنعت فناوری غذا”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    با توجه به تلاش و هزینه‌ای که برای موفقیت یک شرکت صرف می‌شود، درک حقوق مالکیت فکری شامل اختراعات، رازهای…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “محصولات لبنی کاربردی- جلد 2”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این جلد دوم کتاب (محصولات لبنی کاربردی) به بررسی نقش مهم محصولات لبنی در توسعه غذاهای کاربردی (فراسودمند) می پردازد.…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مدل‌سازی فرآیندهای غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    “مدل‌سازی فرآیندهای غذایی” مروری معتبر بر یکی از هیجان‌انگیزترین و تاثیرگذارترین پیشرفت‌ها در صنعت غذا ارائه می‌دهد. مدل‌سازی فرآیندهای غذایی…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مدلسازی، طراحی و تحلیل عملیات فرآوری مواد غذایی (ویرایش اول)”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب یک بررسی جامع از تکنیک‌های پردازش حرارتی و مدل‌سازی در مهندسی فرآیند مواد غذایی است. این کتاب با…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مدلسازی، طراحی و تحلیل عملیات فرآوری مواد غذایی (ویرایش دوم)”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    صنعت غذا در آستانه پیشرفت‌های چشمگیری در بخش فرآوری مواد غذایی قرار دارد. در صورت موفقیت، مصرف‌کنندگان فردا از طریق…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مدیریت آلرژن در صنایع غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب به طور جامع به منابع آلاینده های آلرژی زا در غذاها، سرنوشت آن ها در طول فرآوری و…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مریم گلی (سرده مریم گلی)”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    سرده مریم گلی (Salvia) با بیش از 400 گونه شناخته شده، یکی از مشهورترین و پرکاربردترین گیاهان دارویی در جهان…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مشخصه‌یابی غلات و آردها: خواص، تحلیل و کاربردها”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب یک مرجع پیشرفته است که جزئیات آخرین پیشرفت‌ها در توصیف اثرات فرآیندهای تولید و شرایط ذخیره‌سازی بر ویژگی‌های…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مشکلات پنیر حل شد!”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    پنیر یک محصول غذایی منحصر به فرد است که برای تولید موفق آن به دانش علمی قابل توجهی نیاز است.…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مفهوم مواد غذایی عملگرا تا محصولات آن، ویرایش اول”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    از دریافت تغذیه بهینه در دوران بارداری گرفته تا پیشگیری از پوکی استخوان در سالمندان، آگاهی مصرف کننده در مورد…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مفهوم مواد غذایی عملگرا تا محصولات آن، ویرایش دوم”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    اولین نسخه از کتاب “مفهوم مواد غذایی عملگرا تا محصولات آن” به سرعت خود را به عنوان یک راهنمای معتبر…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “مقررات حاکم بر مواد غذایی نانو: مقررات پاسخگو مبتنی بر اصول”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    مواد غذایی که نانوتکنولوژی بر آنها تأثیر گذاشته است یا نانوتکنولوژی در آنها اعمال می شود، نانوغذا نامیده می شود.…

    49,000 تومان

    بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

    جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

    پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

    [dm-login-page]

    [dm-signup-page]