• هنوز امتیازی داده نشده است!

    کتاب الکترونیک “فناوری لبنیات: اصول خواص و فرآیندهای شیر”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب تبدیل کارآمد شیر به محصولات مختلف را با تمرکز بر تغییرات در مواد خام و محصولات میانی و…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری نوشیدنی‌های عملگرا و تخصصی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دانلود کتاب الکترونیک “Functional and speciality beverage technology”

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری های پیشرفته برای فرآوری گوشت”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “Advanced Technologies For Meat Processing”

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری‌های تقطیر پیشرفته: طراحی، کنترل و کاربردها”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    تقطیر به طور سنتی مهم ترین روش برای جداسازی مخلوط ها در صنعت فرآیندهای شیمیایی بوده است. با این حال،…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری‌های خشک‌کردن در فرآوری مواد غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    خشک کردن قطعا مفیدترین روش در عملیات بزرگ‌مقیاس برای نگه‌داری ایمن مواد غذایی جامد برای دوره‌های طولانی است و اهمیت…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    “فناوری‌های نوظهور برای فرآوری مواد غذایی” مروری جامع بر نوآوری‌های صنعت فرآوری غذا ارائه می‌کند، بر موضوعات حیاتی برای صنعت…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فیتواستروژن ها و سلامتی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب بررسی های به روز در مورد مزایا و معایب مولکول های گیاهی برای سلامت انسان ارائه می دهد.…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “فیزیک شیمی مواد غذایی، ویرایش اول”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    پروفسور پیتر بلتون بر اساس این اصل که علم مواد غذایی به همان سختگیری علوم فیزیکی سنتی تر نیاز دارد،…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “قارچ به عنوان غذاهای عملگرا”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دانشمندان مواد غذایی به این مرجع قوی در مورد قارچ ها می پردازند. کتاب “قارچ ها به عنوان مواد غذایی…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “قارچ ها به عنوان غذاهای عملکردی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    دانشمندان علوم غذایی این مرجع معتبر در مورد قارچ را عمیقا بررسی خواهند کرد. «قارچ‌ها به عنوان غذاهای عملکردی» مجموعه‌ای…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “قهوه اسپرسو: علم کیفیت- ویرایش دوم”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    ویرایش دوم کتاب موفق قهوه اسپرسو: علم کیفیت، که توسط متخصصان برجسته فناوری قهوه با مشورت برخی از بزرگترین تولیدکنندگان…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “قهوه جلد 1 و 2: شیمی و فناوری”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    اصطلاح ‘قهوه’ نه تنها شامل نوشیدنی قابل مصرفی است که از استخراج قهوه بو داده با آب داغ به دست…

    49,000 تومان

    بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

    جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

    پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

    [dm-login-page]

    [dm-signup-page]