• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “سوسیس خانگی: دستور العمل ها و تکنیک ها برای آسیاب، پر کردن و پیچاندن سوسیس در خانه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Homemade Sausage: Recipes and Techniques to Grind, Stuff, and Twist Artisanal Sausage at Home”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “سیستم های مهندسی کارخانه های غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

پمپ ها، دیگهای بخار، انتقال نیرو، تصفیه آب، دفع زباله، نورپردازی کارآمد؛ این موارد را حفظ کنید و عملکرد مطلوبی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیرهای تخمیر شده”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اهمیت اقتصادی شیرهای تخمیری که بسیار سودآور است و طیف مهمی از محصولات در صنعت لبنیات در سراسر جهان است،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیرین کننده های جایگزین، ویرایش سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مروری بر حوزه گسترده جایگزین‌های سوکروز ارائه می‌کند و در آن اطلاعات علمی، کاربردهای فنی و رتبه‌بندی‌های نظارتی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی افزودنی‌ها و نگهدارنده‌های غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

افزودنی‌های غذایی مواد شیمیایی یا ترکیباتی هستند که برای بهبود کیفیت، طعم، ظاهر یا ارزش غذایی، یا برای جلوگیری از…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی پیشرفته لبنیات جلد دوم: چربی ها “

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

مجموعه شیمی پیشرفته لبنیات اولین بار در دهه 1980 با عنوان “پیشرفت های شیمی لبنیات” در چهار جلد منتشر شد…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بیش از دو دهه است که این اثر، به عنوان کتاب برجستهٔ پیشرفته و مرجعی آسان برای استفاده در زمینۀ…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی فیزیک غذاها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب شیمی فیزیک غذاها، با بررسی ساختار و خواص فیزیکی و شیمیایی محلول‌ها، پراکندگی‌ها، جامدات نرم، چربی‌ها و سیستم‌های سلولی،…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی ویتامین E، ترکیب و تجزیه و تحلیل”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «شیمی مواد غذایی ویتامین E، ترکیب و تجزیه و تحلیل» در پاسخ به نیاز صنعت به منبعی معتبر و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی، ویرایش چهارم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

برای بیش از دو دهه، این کتاب مرجع اصلی و پیشرفته در زمینه شیمی و فناوری مواد غذایی بوده است.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی مواد غذایی، ویرایش سوم (علوم و فناوری مواد غذایی)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در این کتاب پوشش به‌روز از خواص شیمیایی اجزای اصلی و فرعی مواد غذایی، فرآورده‌های لبنی و بافت‌های گیاهی و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “شیمی و بیوشیمی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب شرح جامعی از ترکیبات اصلی شیر (آب، لیپیدها، پروتئین‌ها، لاکتوز، نمک ها، ویتامین ها) و جنبه های شیمیایی…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: