• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “راهنمای باریستای حرفه ای: راهنمای تخصصی برای تهیه اسپرسو، قهوه و چای”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

از نویسنده: وقتی چهارده سال پیش کار قهوه را شروع کردم، هر کتابی را که درباره قهوه پیدا می کردم…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات شیر”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب آموزنده مجموعه مختصری از داده های موجود و تخصصی را ارائه می دهد که ترکیب شیر را خلاصه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای ترکیبات فنولیک گیاهی مواد غذایی: منابع، پایداری و استخراج”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ترکیبات فیتوشیمی، مشتقات شیمیایی گیاهی هستند که ممکن است هنگام مصرف مزایای سلامتی داشته باشند، خواه به صورت دارویی یا…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

افزودنی های غذایی عامل بحث و شبهه زیادی است. اکنون در ویرایش سوم کتاب “راهنمای ضروری افزودنی های غذایی” قصد…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای عمل آوری گوشت در منزل”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Home Meat Curing Guide”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «راهنمای فرآورده‌های جانبی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار» راه‌حل‌های جایگزین و پایدار را برای مدیریت پسماندهای حاصل از فرآوری قهوه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای فرآوری لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای پردازش لبنیات دانش گسترده ما را متمرکز کرده و اطلاعات عمیق و در عین حال قابل درک را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای گام به گام “Coffee Boys” برای راه اندازی و مدیریت کافی شاپ خودتان”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب راهنمای سرگرم‌کننده و در عین حال بسیار کاربردی از نویسندگان موفق «پسران قهوه» است که به شما امکان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: برنامه های کاربردی پایدار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب راهنمای محصولات فرعی فرآوری قهوه: کاربردهای پایدار، راه حل های جایگزین و پایداری را برای محصولات فرعی فرآوری قهوه ارائه می دهد و پتانسیل صنعتی آن ها را مشخص می کند.

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در سرتاسر جهان، شیر و فرآورده های شیری اجزای ضروری زنجیره غذایی هستند. نه تنها هر فرد به صورت جداگانه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی محصولات گوشتی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

گوشت حیوانات که به عنوان غذا مصرف می شود، با عنوان «گوشت» شناخته می شود. این اصطلاح به طور عمده…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “راهنمای میکروبیولوژی: محصولات لبنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

شیر و محصولات لبنی بخش اصلی رژیم غذایی انسان را تشکیل می دهند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند. از…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: