• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “شیمی و فناوری عطرها و طعم‌ها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

عطرها و طعم‌های مدرن، فرآورده‌های پیچیده‌ای هستند که از ترکیب عوامل طعم‌دهنده و معطر با مواد کمکی تهیه می‌شوند و…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “صمغ‌های صنعتی: پلی‌ساکاریدها و مشتقات آنها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مرجعی استاندارد است که منابع، فرآیند تولید، مشخصات، شیمی، خواص فیزیکی و کاربردهای فعلی و بالقوه صمغ‌های صنعتی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ضروریات علوم غذایی؛ ویرایش سوم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانش علوم غذایی برای همه افراد در رشته های مختلف تحصیلی قابل استفاده است. این متن با رویکردی کاربرپسند برای…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “طراحی فرآیند مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

    اطلاعات کتاب الکترونیک: فرمت فایل: pdf حجم فایل: 23.1 MB زبان: انگلیسی تعداد صفحات: 523 نویسنده: Zacharias B.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “طعم دهنده ها و رنگ دهنده های طبیعی مواد غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در این کتاب، نویسنده از بیش از پنجاه سال تجربه خود در شیمی و فناوری مواد غذایی برای تهیه دقیق…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “طعم گوشت، فرآورده‌های گوشتی و غذاهای دریایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

اولین ویرایش کتاب «طعم گوشت و فرآورده‌های گوشتی» به عنوان «بهترین گردآوری اطلاعات در زمینه طعم گوشت تا به امروز»…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “عطرها در صنعت غذا”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب “عطرها در صنعت غذا”، جلد دوم از مجموعه کتاب‌های ISEKI-Food، به بررسی سوالات مختلف پیرامون عطرها در صنعت غذا…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم بستنی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

بستنی‌ای که امروز می‌شناسیم، حداقل از 300 سال پیش وجود داشته است، هرچند ریشه‌های آن احتمالا به زمان‌های خیلی دورتر…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم گوشت و کاربردها”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

علم گوشت و کاربردها، آخرین دانش، فناوری و کاربردهای محصولات گوشتی، فرآورده‌های آن و فرآیندهای گوشت را گردآوری می‌کند. این…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و تکنولوژی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

ویرایش دوم این کتاب با تکیه بر ویرایش قبلی خود، علوم و فناوری لبنیات، آخرین اطلاعات را در مورد تبدیل…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و فرایند دم آوری”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Brewing Science and practice”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “علم و فناوری پیشرفته لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این کتاب مهم و جامع، به طور عمیق، مهم ترین پیشرفت های اخیر در فناوری لبنیات را پوشش می دهد.…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: