• هنوز امتیازی داده نشده است!

کتاب الکترونیک “مقررات حاکم بر مواد غذایی نانو: مقررات پاسخگو مبتنی بر اصول”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

مواد غذایی که نانوتکنولوژی بر آنها تأثیر گذاشته است یا نانوتکنولوژی در آنها اعمال می شود، نانوغذا نامیده می شود.…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “ملزومات رئولوژی امولسیون های آرایشی، بهداشتی و غذایی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

امولسیون های آرایشی امروزه در اشکال مختلف برای کاربردهای مختلف، از جمله کرم های صورت و دست برای پوست های…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “من عاشق قهوه هستم! بیش از 100 نوشیدنی قهوه آسان و خوشمزه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این هنرمندی است. این نوعی اعتیاد است. این است. . . قهوه. این نوشیدنی خوشمزه را با این کتاب دستور…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مهارت و علم قهوه”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب مهارت و علم قهوه، گیاه قهوه را از منشاء آن در شرق آفریقا تا نقش فعلی آن به عنوان…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب”مهندسی و غذا برای قرن بیست و یکم” بررسی‌های مهم و مباحث به‌روز در مورد موضوعات کلیدی مرتبط با مهندسی…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مواد تشکیل دهنده محصولات گوشتی (ویژگی ها، عملکرد و کاربردها)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

دانلود کتاب الکترونیک “Ingredients in Meat Products (Properties, Functionality and Applications)”

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال ها) در تغذیه و سلامت”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

آیا ایزوفلاون های سویا خاصیت محافظت عصبی دارند؟ چه تفاوت هایی بین گونه های مختلف اکیناسه وجود دارد؟ کدام فیتوکمیکال…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “میکروب شناسی کاربردی لبنیات “

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این مرجع کاملاً بازبینی و به‌روزرسانی‌شده، پوشش جامع و کاملی از آخرین پیشرفت‌ها و دستاوردهای علمی در میکروب‌شناسی لبنیات را…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “میکروبیولوژی کاربردی لبنیات”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

این مرجع کاملاً اصلاح و به روز شده، پوشش جامعی از آخرین تحولات و پیشرفت‌های علمی در میکروبیولوژی لبنیات با…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “میوه ها و سبزیجات تازه برش خورده: علم، فناوری و بازار”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

کتاب «میوه ها و سبزیجات تازه برش خورده: علم، فناوری و بازار» منبعی جامع برای صنعت رو به رشد میوه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “نانوتکنولوژی در صنایع غذایی، آشامیدنی و مواد مغذی”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

نانوتکنولوژی پتانسیل تاثیرگذاری قابل توجهی بر فرآوری مواد غذایی دارد. این کتاب مهم، تحقیقات جاری در این زمینه را خلاصه…

49,000 تومان

کتاب الکترونیک “نانوتکنولوژی در محصولات غذایی (خلاصه کارگاه آموزشی)”

بدون امتیاز 0 رای
49,000 تومان

در صنایع غذایی، دانشمندان در حال بررسی پتانسیل نانوتکنولوژی برای افزایش طعم و سایر ویژگی‌های حسی غذاها، معرفی نانوساختارهای ضد…

49,000 تومان

بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید: