• هنوز امتیازی داده نشده است!

    دوره دکتر برگر: طراحی صفر تا صد فرمول نویسی و فرآیند تولید انواع همبرگر

    بدون امتیاز 0 رای
    16,970,000 تومان

    دوره جامع دکتربرگر، تنها دوره تخصصی طراحی فرمولاسیون و فرآیند تولید انواع برگر – مدرس مهندس محمد مکابر

    16,970,000 تومان

    سوسیس مَستر: دوره جامع فرمول نویسی و تولید سوسیس و کالباس های امولسیونی

    بدون امتیاز 0 رای
    19,900,000 تومان

    دوره سوسیس مَستر (sausages master) دوره ای است که در آن تمامی فوت و فن فرمول نویسی انواع سوسیس و کالباس های امولسیونی گفته می شود.

    19,900,000 تومان

    فرمولاسیون هات داگ

    بدون امتیاز 0 رای
    1,500,000 تومان

    این محصول آکادمی آی فودز شامل فرمولاسیون های تخصصی صنعتی برای تولید صنعتی یا نیمه صنعتی سوسیس هات داگ است.…

    1,500,000 تومان

    کتاب الکترونیک “تکنیک‌های نانوکپسوله‌سازی مواد غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    نانوکپسولاسیون پتانسیل بهبود سلامت انسان را از طریق ظرفیت خود برای محافظت از ترکیبات زیست فعال و انتشار آن ها…

    49,000 تومان

    کتاب الکترونیک “روش های رئولوژیکی در مهندسی فرآیندهای غذایی”

    بدون امتیاز 0 رای
    49,000 تومان

    این کتاب مقدمه ای بر رئولوژی سیال با تمرکز غالب بر غذا و مواد بیولوژیکی مرتبط ارائه می دهد. توضیحات…

    49,000 تومان

    بسیاری از امکانات و تخفیفات آکادمی آی فودز مختص کاربرانی است که به سایت وارد شده باشند.

    جهت ورود یا ثبت نام دکمه زیر را کلیک کنید:

    پس از ثبت نام در سایت، کیف پول شما شارژ خواهد شد و میتوانید جهت خرید محصولات از شارژ کیف پول خود استفاده کنید.

    [dm-login-page]

    [dm-signup-page]