نقشه وبلاگ آی فودز:
نوشته های وبلاگ آی فودز:
- قیمت جوجه یک روزه
- کاربرد انواع استابیلایزر سوسیس و کالباس
- مهم ترین انواع میوه خشک کن صنعتی
- لیست تجهیزات راه اندازی فست فود؛ از آشپزخانه و سرو غذا تا لوازم ایمنی
- بایدها و نبایدهای استفاده از نیتریت در سوسیس و کالباس
- بهترین برند بلبرینگ ژاپنی
- معرفی پرکاربردترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی
- نکات خرید پمپ صنعتی و واردات آن
- 5 فیلم در مورد کارآفرینی که هر کارآفرینی باید ببینه (از رویا تا واقعیت)
- معرفی جدیدترین روغن ها و چربی های سالم جهانی در صنعت غذا
- انجمن جدیدی با هدف تولید پایدار جایگزین غذاهای دریایی تأسیس شد
- ربات های هوش مصنوعی به سازمان ملل می گویند می توانند جهان را بهتر از «رهبران انسانی» اداره کنند.
- کسب درآمد در منزل با خشک کردن انواع میوه و سبزی
- بهترین کنجد برای ارده؛ 5 کنجد ممتاز + نکات مهم در انتخاب
- تولید تابلو برق ساختمان و صنعتی در لاله زار
- دیگ بخار
- 5 تولیدکننده خط تولید خوراک دام و طیور
- افتتاح رسمی اولین رستوران جهان که به طور کامل توسط ربات ها و هوش مصنوعی اداره می شود
- تولیدکنندگان ارزش غذایی “گوشت گیاهی” را افزایش میدهند
- پرینتر سه بعدی غذا (معرفی 5 چاپگر سه بعدی غذا برتر)
- 9 ایده کسب و کار مواد غذایی پردرآمد
- RTU چیست و چه تفاوتی با plc دارد؟
- شورش در دنیای غذا: هوش مصنوعی چطور کشاورزی و صنعت غذا را متحول می کند؟
- کاربردهای هوش مصنوعی در بهبود کیفیت و ایمنی محصولات غذایی
- هوش مصنوعی چگونه به بهبود عملکرد در صنعت غذا کمک می کند؟
- معرفی فروشگاه کالای صنعتی شهباز موتور
- کمپانی مارس مجموعه “Hotel Chocolat بریتانیا” را به مبلغ 665 میلیون دلار خریداری می کند
- خط تولید ساندویچ های آماده (+ویدیو)
- بازیافت غذا: یکی از بزرگترین فرصت هایی که صنعت غذا با آن روبرو است
- قیمت در محصولات دارای برچسب تمیز (clean label)،بطور فزاینده ای مشکل زاست
- آسیافنر تولید کننده انواع فنرصنعتی در کشور
- بهترین راهکار برای تولید میوه های خشک شده درخشان و سالم
- راهنمای خرید بهترین دستگاه فلافل زن صنعتی برای استفاده در فست فود
- کاربرد HMI در صنعت اتوماسیون | چرا تولید بدون HMI میخوابد؟
- ترولی رستورانی پلاستیکی
- رسپی معروف ترین سس های جهان (21 مورد) + طرز تهیه
- خرید دستگاه آسیاب از گروه صنعتی آسیابان
- نکات مهم قبل از خرید دستگاه لیبل زن اتوماتیک
- جت پرینتر لیزری؛ نمونهای از جدیدترین دستاوردهای تکنولوژی
- آشنایی با جت پرینتر پرتابل و کاربردهای آن
- CBS (جانشین کره کاکائو) و کاربرد آن در صنایع غذایی
- فومر و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پودر خامه و کاربرد آن در صنایع غذایی
- شیر خشک و کاربردهای آن در صنایع غذایی
- سوکرولوز و کاربرد آن در صنایع غذایی
- سدیم کازئینات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- کریمر و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پودر کاکائو و کاربرد آن در صنایع غذایی
- فیبر سویا و کاربرد آن در صنایع غذایی
- فوماریک اسید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- ایزومالت و کاربرد آن در صنایع غذایی
- متابی سولفیت سدیم و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پیروفسفات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پروپیونات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- دی استات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آلژینات سدیم و کاربرد آن در صنایع غذایی
- استات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- ناتامایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- نایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- مونو دی گلیسیرید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- گلوتامات سدیم (MSG) و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پروپیلن و کاربرد آن در صنایع غذایی
- گلایسین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- استیک اسید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- فروکتوز و کاربرد آن در صنایع غذایی
- تارتاریک اسید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- لاکتیک اسید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- دکستروز و کاربرد آن در صنایع غذایی
- صمغ آگار و کاربرد آن در صنایع غذایی
- سوربیتول و کاربرد آن در صنایع غذایی
- گلیسیرین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- اینولین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- صمغ زانتان و کاربرد آن در صنایع غذایی
- صمغ عربی و کاربرد آن در صنایع غذایی
- پودر آب پنیر شیرین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- سوربات و کاربرد آن در صنایع غذایی
- لاکتوز و کاربرد آن در صنایع غذایی
- بنزوات سدیم و کاربرد آن در صنایع غذایی
- مالتودکسترین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آسه سولفام و کاربرد آن در صنایع غذایی
- آسپارتام و کاربرد آن در صنایع غذایی
- خط تولید سبزیجات منجمد (به روش IQF)
- ساخارین و کاربرد آن در صنایع غذایی
- فسفریک اسید و کاربرد آن در صنایع غذایی
- کلاژن و کاربرد آن در صنایع غذایی
- روش های تولید پودر تخم مرغ در کارخانجات
- بهترین کاربردهای دستگاه خشک کن مواد غذایی (4 مورد)
- روش تولید دانه های قهوه طعم دار (0 تا 100 مراحل)
- روش تولید غلات صبحانه (Breakfast cereal) در کارخانجات
- بررسی اندازه آسیاب قهوه مناسب برای انواع قهوه ها
- اسانس دود چیست و چه کاربردی دارد؟
- راهنمای خرید دستگاه های بسته بندی (8 نکته کاربردی)
- روش نگهداری قهوه آسیاب شده برای حفظ تازگی آن
- طرز کار دستگاه میوه خشک کن صنعتی (2 نوع تونلی و کابینتی)
- دمنوش های تابستانی؛ ایده راه اندازی کسب و کار تابستانی
- معرفی دستگاه روستر قهوه (راهنمای خرید)
- ارسال مواد غذایی از طریق پست (نکات ضروری)
- معرفی دستگاه گرمکن غذا (ویژگی های انواع مختلف)
- کاربردهای گلوتن گندم در صنایع غذایی و دیگر صنایع
- سرمایه لازم و مواد اولیه برای کسب و کار خانگی تولید ادویه
- بررسی بسته بندی هوشمند در صنایع غذایی (راهنمای کامل)
- ادویه مخصوص غذاهای مختلف (معرفی و روش تولید ادویه ها)
- بسته بندی گیاهی مواد غذایی: جایگزین لفاف های پلاستیکی
- آموزش روغن گیری با استفاده از دستگاه روغن کشی
- روش پخت نان تست در نانوایی ها
- معرفی دستگاه پرکن مایعات روتاری
- بررسی رنگ های خوراکی سبز و زرد (کلروفیل و تورمریک)
- معرفی دستگاه آسیاب برقی
- بسته بندی پرمصرف ترین مواد غذایی (معرفی دستگاه های بسته بندی)
- دستگاه تفت آجیل (راهنمای خرید)
- معرفی رنگ کارمین و کوچینیل (+ کاربردها)
- انواع سرخ کن صنعتی (راهنمای خرید)
- انواع کباب زن خانگی و دستگاه کباب زن دستی (راهنمای خرید)
- معرفی دستگاه تفت آجیل و خشکبار
- پخت نان لواش نانوایی (معرفی روش ها و تجهیزات)
- تولید پودر کیک نیمه آماده؛ محصولی راحت با درآمدی بالا
- کدام دستگاه آسیاب قهوه را بخریم؟ (خرید بهترین آسیاب قهوه)
- افزایش درآمدزایی نانوایی ها با استفاده از دستگاه پخت نان صنعتی
- راه اندازی خط تولید غذای آماده و نیمه آماده (راهنمای کامل)
- راهنمای خرید دستگاه بسته بندی وکیوم صنعتی
- معرفی بهترین فر قنادی گردان (5 شاخصه اصلی)
- آسیاب هل؛ راه اندازی کسب و کار فروش ادویه جات
- کدام جنس بسته بندی برای مشاغل خانگی بهترین است؟
- بسته بندی و فروش ادویه در منزل (مشاغل پر درآمد خانگی)
- دستگاه شستشوی میوه و سبزیجات (راهنمای خرید)
- روش پخت نان سنگک در نانوایی ها
- روش تهیه و فراوری چای سبز در کارخانجات
- روش تولید خمیر نان پزی (نان سنگک و تافتون)
- انواع چرخ گوشت صنعتی (راهنمای خرید)
- 8 مزیت مصرف روغن نباتی برای بدن
- روش تولید بستنی چوبی در کارخانه ها (+ معرفی تجهیزات)
- انواع دستگاه کالباس بر (تجهیزات پروتئینی ها و فست فودها)
- دستگاه رب گیری در منزل (راهنمای خرید دستگاه تولید رب گوجه خانگی)
- معرفی دستگاه بلانچر و فرآیند بلانچینگ (آنزیم بری)
- روش تولید کره فندق خانگی و صنعتی (+ راهنمای خرید دستگاه کره گیر)
- انواع دستگاه پوست کن میوه صنعتی (تجهیزات ضروری رستوران ها)
- چگونگی آسیاب زردچوبه (معرفی روش ها و دستگاه ها)
- معرفی دستگاه آسیاب آزمایشگاهی (راهنمای خرید)
- انتخاب بهترین دستگاه خشک کن میوه صنعتی (برای مشاغل مختلف)
- روش تولید کره بادام درختی (+معرفی کره گیر خانگی و صنعتی)
- چیپس میوه را از کدام میوه ها درست کنیم؟ (+ راهکار خشک کردن میوه ها)
- انواع دستگاه پرکن آب معدنی (راه اندازی خط بسته بندی آب معدنی)
- انواع دستگاه همبرگر زن صنعتی (راهنمای خرید)
- روش تولید پنیر UF در کارخانجات لبنی
- 5 بسته بندی سازگار با محیط زیست مواد غذایی
- چگونگی تولید پودر پروتئین (معرفی انواع پودر پروتئین)
- از فناوری نانو در صنایع غذایی چه استفاده ای می شود؟
- نوشیدنی های عملگرا؛ بررسی خواص، مزایا و انواع آن ها
- روش تولید خشکبار و آجیل (مراحل تولید و بسته بندی)
- بسته بندی خشکبار و حبوبات: کسب درآمد عالی خانگی
- انواع دستگاه بسته بندی خانگی (راهنمای خرید)
- دستگاه پرکن مایعات غلیظ و رقیق (راهنمای جامع)
- حذف شکر از غذا؟ از صمغ ها و هیدروکلوئیدها استفاده کنید.
- راه اندازی واحد بسته بندی تخم مرغ؛ راهکارها و نکات لازم
- حفظ عطر قهوه: بسته بندی چگونه باعث حفظ عطر قهوه می شود؟
- درآمد زایی در منزل با یک راه حل ساده: استفاده از دستگاه روغن گیری خانگی
- راه اندازی کافه ون (کافه سیار)؛ راهنمای گام به گام
- تولید سوسیس و کالباس خانگی؛ 5 خاصیت مفید آن
- دستگاه روغن گیری صنعتی و خانگی (راهنمای خرید)
- روش تولید روغن زیتون در خانه؛ روشی کارآمد و آسان
- روش فرادما (UHT)؛ تکنیک، محصولات و مزایا
- روش های نگهداری مواد غذایی؛ مکانیسم ها و جنبه های تجاری
- نحوه راه اندازی خط تولید ادویه جات، (3 گام اصلی)
- رنگ خوراکی آناتو چیست؟ (کاربردها، مزایا و معایب)
- مشروط کننده خمیر ، چه استفاده ای در تهیه نان دارد؟
- راه اندازی کشتارگاه صنعتی (معرفی مراحل و تجهیزات لازم)
- کنسرو کردن سبزیجات (روش ها و تجهیزات صنعتی)
- انواع دستگاه خمیر پهن کن (خمیر پیتزا، نانوایی و قنادی)
- تولید خرما و صادرات آن (تولید و بسته بندی کلیه محصولات خرما)
- خشک کردن صنعتی میوه جات؛ مقایسه روش های موجود
- شکلات سفید؛ مواد تشکیل دهنده و روش تولید آن
- چگونگی راه اندازی نانوایی (راهنمای جامع)
- شیرینک پک: از مهم ترین روش های بسته بندی در صنایع غذایی
- تولید ادویه و چاشنی در منزل (مشاغل خانگی)
- چگونگی راه اندازی قصابی (نکات لازم)
- کاربرد نشاسته سیب زمینی، مزایا و معایب آن
- بسته بندی شیرینگ پک چیست و چه کاربردی دارد؟
- بسته بندی فرآورده های پروبیوتیک
- انواع بسته بندی گوشت چرخ کرده و تفاوت های آن ها
- روش تولید پنیر پروبیوتیک
- مرینیت کردن گوشت مرغ در هنگام فرآوری آن
- فرآوری گوشت مرغ (روش ها، محصولات و دستگاه های فرآوری)
- راه اندازی فست فود شاورما و بررسی عوامل موفقیت این کسب و کار
- کاربردی ترین تجهیزات رستوران ها و آشپزخانه های صنعتی
- فرآورده های غذایی پروبیوتیک (انواع و طبقه بندی)
- تولید شیر نارگیل و خواص آن
- روش تولید سیب زمینی نیمه آماده (سیب زمینی سرخ کرده منجمد)
- روش تولید چیپس سرکه نمکی در کارخانجات (معرفی روش و دستگاه ها)
- روش های انجماد محصولات غذایی در صنعت
- محصولات تخمیری لبنی و استارتر های آن ها
- معرفی استارتر های لبنی و محصولات تخمیری
- روش تولید ماست طعم دار در کارخانه های لبنی
- کاربرد نیترات سدیم در صنایع غذایی و تاثیر آن بر سلامتی
- انواع فر قنادی و شیرینی پزی
- ایده های راه اندازی کسب و کار های غذایی (متناسب با انواع سرمایه)
- روش های بسته بندی پاستا و ماکارونی
- روش تولید شیر پاستوریزه در کارخانجات لبنی
- پر کاربرد ترین صمغ ها در فرمولاسیون های صنایع غذایی
- کاربرد دستگاه چرخ گوشت زیر صفر صنعتی (راهنمای کامل)
- روش تولید آرد سمولینا
- کاربرد لسیتین در صنایع غذایی و تولید فرآورده های غذایی
- روش تولید عرقیات گیاهی در کارخانجات
- روش تولید کفیر در کارخانجات
- معرفی نوار نقاله و استفاده های آن
- معرفی دستگاه های بالابر رایج در صنایع غذایی (انواع و کاربرد)
- روش های بسته بندی روغن های خوراکی
- روش پردازش و تولید روغن های خوراکی
- افزایش طول عمر محصولات غذایی گوشتی بوسیله 7 تکنولوژی clean lable
- ادویه و چاشنی سوسیس (راهنمای طعم دهنده های سوسیس)
- معرفی پوشش کلاژنی سوسیس و کالباس و ویژگی های آن
- کاربرد اسید سیتریک در صنایع غذایی
- خواص تغذیه ای قهوه: می تواند با آنچه می دانیم فرق داشته باشد!
- ایده راه اندازی مشاغل خانگی با 20 میلیون سرمایه
- روش تولید نودل های آماده مصرف (مواد لازم و مراحل تولید)
- بسته بندی های یک بار مصرف برای محصولات غذایی
- معرفی دستگاه های پر کن و بسته بندی (راهنمای جامع)
- روش تولید سوشی در کارخانجات (مواد لازم و مراحل تولید)
- روش تولید ویفر در کارخانجات صنعتی
- روش تولید برگر های مختلف (چیز برگر، فیش برگر و …)
- معرفی دستگاه های آسیاب مورد استفاده در صنایع غذایی
- روش استخراج روغن هسته انگور در کارخانجات
- دستگاه بسته بندی سیل؛ پاسخ سوالات رایج درباره این دستگاه
- انواع دستگاه سبزی خرد کن (معرفی و راهنمای خرید)
- فیلم های خوراکی (بسته بندی) مواد غذایی: غذا را به همراه بسته بندی آن بخورید
- کاربرد امولسیفایر ها در صنایع غذایی
- مهم ترین تجهیزات آشپزخانه های صنعتی چه هستند؟
- معرفی ادویه جوز هندی (منشا، کاربرد و مزایای سلامتی)
- بسته بندی محصولات با اتمسفر تغییر یافته
- معرفی فر نانوایی (دستگاه نانوایی)؛ مقایسه انواع مختلف آن ها
- انواع دستگاه خمیر گیر و مقایسه آن ها
- تولید شکلات؛ نگاه کلی به ترکیبات سازنده و خواص آن ها
- راه اندازی کسب و کار خانگی تولید پیاز داغ و دیگر سبزیجات سرخ کرده
- بسته بندی اتمسفر اصلاح شده و تاثیر آن بر ماندگاری محصولات
- تصفیه آب بویلر به چه علت و چگونه انجام می شود؟
- دیگ بخار چیست؟ چگونه فرآیندهای تولید را بهبود می دهند؟
- فرآیند کنسرو کردن (معرفی کامل فرآیند، مراحل و تجهیزات آن)
- معرفی انواع ساندویچ ساز صنعتی و راهنمای جامع خرید آن
- انواع دستگاه کباب زن (کوبیده زن)؛ اساسی ترین تجهیزات رستوران ها
- معرفی دستگاه کباب ترکی (شاورما) و راهنمای خرید آن
- روش تولید آب انار در کارخانه
- رنگدانه آنتوسیانین چیست؟ (ویژگی ها،استفاده و ساختار)
- روش تولید نوشیدنی انرژی زا؛ راه اندازی یک برند موفق
- معرفی عملکرد دستگاه های بسته بندی توزین دار در صنایع غذایی
- روش تولید فلافل در خانه و راه اندازی کسب و کار خانگی
- روش تولید دراژه های شکلاتی M&M
- معرفی دستگاه (IQF) انجماد سریع (انواع،عملکرد، مزایا و معایب آن)
- پرکاربرد ترین دستگاه های بسته بندی مورد استفاده در صنایع غذایی
- روش تولید خامه های مختلف
- معرفی ادویه های KFC و فست فود های زنجیره ای آن
- روش تولید خامه در کارخانه های لبنی
- معرفی ایزوله پروتئین سویا، تاثیر آن بر سلامتی و کاربرد آن در صنایع غذایی
- روش های دودی کردن ماهی
- بررسی انواع چاپگر ها (جت پرینتر و لیزر پرینتر) و کاربردشان در صنایع غذایی
- معرفی جایگزین های چربی (جانشین های چربی) مورد استفاده در صنایع غذایی
- معرفی انواع پوشش های سوسیس و کالباس
- روش تولید آبنبات عصایی (Cane candy)
- معرفی انواع بسته بندی وکیوم (دستگاه و مواد بسته بندی)
- معرفی دستگاه های بسته بندی (0 تا 100 ویژگی ها و کاربردها)
- نقش و کاربرد هیدروکلوئید ها در صنایع غذایی (بررسی جامع)
- روش تولید شیر استریلیزه در کارخانجات لبنی
- روش تولید ملاس و موارد استفاده آن
- روش تولید اسانس کشمش و کاربردهای آن (راه اندازی کسب و کارهای خانگی)
- روش تولید دمنوش های گیاهی در کارخانجات و کارگاه ها
- روش تولید رشته آش و پلویی (مواد لازم و مراحل تولید)
- میوه خشک: راهنمای مصرف و تولید آن در منزل
- روش خشک کردن انواع سبزی (مقیاس صنعتی، کسب و کار خانگی)
- روش تولید کشک (صنعتی و سنتی)
- روش های فرآوری زیتون در انواع مختلف
- روش تولید روغن پخت و پز نباتی
- معرفی انواع دستگاه فلافل زن
- روش تولید نمک
- معرفی سیستم و فرآیند CIP و کاربردهای آن
- دستگاه بسته بندی ساشه چیست و چه کاربردهایی دارد؟
- روش فرآوری و بسته بندی ماهی در کارخانجات
- روش بسته بندی حبوبات در کارخانجات
- روش صنعتی تولید سرکه سیب
- طرز تهیه کره فندق در مقیاس خانگی و صنعتی (بامعرفی بهترین دستگاه کره گیری)
- راهنمای خرید فر پیتزا و معرفی انواع مختلف آن
- روش تولید و بسته بندی کشمش در کارخانجات
- روش تولید نان پیتا (کارخانجات صنعتی)
- روش تولید بلغور جو دو سر
- روش تولید همبرگر گیاهی و خواص آن
- روش تولید غذاهای منجمد (فریز شده) صنعتی
- روش تولید آب سیب در کارخانه
- روش تولید پودر آب پنیر (پودر وی whey )
- استخراج و تولید روغن پنبه دانه
- تولید شیر تغلیظ شده شیرین چگونه است؟ چه تفاوتی با شیر تبخیر شده دارد؟
- فرآیند تولید دونات در مقیاس صنعتی
- فرآیند تولید مارگارین در کارخانجات (انتخاب مواد اولیه تا روش های بسته بندی)
- روش تولید سس سالسا در کارخانجات (تهیه مواد اولیه تا بسته بندی)
- روش تولید تخمه آفتابگردان در کارخانجات صنعتی
- روش تولید سس سالاد در کارخانجات
- خط تولید کلوچه
- روش تولید صنعتی کنسرو نخود فرنگی + ویدیو
- روش تولید خیارشور صنعتی (مراحل تولید)
- روش تولید خیارشور صنعتی (معرفی مواد لازم)
- روش تولید پنیر چدار چگونه است؟ (مرحله به مرحله فرآیند)
- روش تولید همبرگر در کارخانه
- معرفی گریل گازی: دستگاهی برای خانوارها و فست فودها
- روش تولید آب پرتقال صنعتی
- بسته بندی سیل وکیوم چیست؟ (انواع، کاربرد ها و مزایا)
- روش تولید بیکینگ پودر بصورت صنعتی
- روش تولید صنعتی غذای سگ
- روش تولید سس خردل در کارخانجات صنعتی+ ویدیو
- روش تولید سوسیس هات داگ صنعتی + ویدیو
- روش تولید صنعتی مارشمالو + ویدیو
- ویدیو و توضیحات خط تولید سوپ آماده صنعتی
- روش های تولید سس سویا + ویدیو
- فرمولاسیون تولید شیر خشک صنعتی + ویدیو
- ویدیو و توضیحات خط تولید صنعتی کنسرو ذرت
- ویدیو روش تولید قرص نعناع (خوشبو کننده دهان)
- تولید عرقیات گیاهی برای راه اندازی کسب و کار خانگی
- کاربرد امولسیفایر در شیرینی پزی و نانوایی
- خواص ادویه آویشن و چگونگی تهیه آن در خانه
- استخراج و کاربردهای روغن نارگیل + ویدیو
- مراحل تولید نان صنعتی + ویدیو
- مواد لازم برای تولید نان صنعتی (آموزش + ویدیو)
- خط تولید آرد (صفر تا صد)
- خط تولید شیر سویا
- روش تولید شربت ذرت و موارد استفاده از آن
- مراحل تولید لواشک صنعتی در کارخانجات + ویدیو
- روش تولید آب گازدار و ترکیبات تشکیل دهنده آن + ویدیو
- خواص اسانس های روغنی و نحوه استخراج آن
- کاربرد کربوکسی متیل سلولز (CMC) در صنایع غذایی و دیگر صنعت ها
- روش تولید پنیر موزارلا + ویدیو
- کاربرد ژلاتین در صنعت غذا و دیگر صنایع
- روش تولید قهوه فوری بصورت صنعتی از صفر تا صد + ویدیو
- روش تولید ناگت مرغ بصورت صنعتی در کارخانه + ویدیو
- مراحل تولید شکلات (از دریافت دانه تا روش های بسته بندی)
- تفاوت تولید ماءالشعیر های غیرالکلی در ایران با دیگر کشورها
- تولید ادویه جات (برای کسب و کارهای خانگی و در کارخانجات)
- ویژگی و کاربرد ادویه جات
- فرآیند تولید عسل (از زنبورداری تا روش های بسته بندی)
- استابلایزر گوشت گیاهی (سوسیس گیاهی)
- فواید ارده کنجد (تاهینی)
- نوشیدنی های سالم و مغذی برای مصرف روزانه
- مواد تشکیل دهنده آدامس چه چیزهایی است؟
- تقلبات غذایی چیست و چه انواعی دارد؟
- نوشیدنی ماست چیست و چه انواعی دارد؟
- کاربرد فیبر بامبو در صنایع غذایی
- خط تولید کنسرو ماهی
- مراحل تولید چیپس در کارخانه (قدم به قدم)
- بررسی اصول GMP (Good manufacturing practices) در صنایع غذایی
- بررسی ادویه فلفل سیاه؛ روش تولید و فواید آن
- مراحل تولید پاستیل در کارخانه ها
- رنگدانه کلروفیل، رنگ طبیعی خوراکی
- انواع برنج و فرآیند پخت آن ها
- بهبود خمیر نان با استفاده از افزودنی ها
- معرفی بسته بندی نان به روش نوین
- کاربرد های لاکتات سدیم در صنعت غذا و دیگر صنایع
- فرآیند تولید سرکه طبیعی
- فسفات خوراکی و کاربردهای آن در صنایع غذایی
- ترکیبات تشکیل دهنده بیسکویت چه موادی هستند؟
- ماست پروبیوتیک و فرآیند تولید آن
- چرا باید فیبر چغندر مصرف کنیم؟
- تولید و استخراج روغن آفتاب گردان
- تاثیر مصرف گوشت و کباب بر بدن
- فرآیند تولید انواع پنیر (از صفر تا صد)
- مزایای رنگدانه های گیاهی در کمک به سلامتی افراد
- معرفی رنگدانه های خوراکی در انواع آن
- معرفی نوشیدنی های غیر لبنی و و ویژگی هایشان
- فرآیند تولید سوسیس در کارخانجات
- چگونه در محصولات لبنی تخمیری (پرورده)، به بافت دلخواه خود برسید؟
- خواص ذرت در انواع روش های مصرف آن
- مزایای غذای گریل شده
- مراحل تولید کره بادام زمینی
- چه زمانی هیدروکلوئیدها و صمغ ها دارای clean lable هستند؟
- مونو سدیم گلوتامات چیست و چه کاربردی دارد؟
- مراحل تولید و استخراج روغن زیتون (در خانه و صنعت)
- شناسایی انواع روغن زیتون و تفاوت هایشان
- تهیه سبزی های خشک و راه اندازی کسب و کار خانگی
- راه اندازی کسب و کار خانگی؛ به کمک انواع دستگاه های بسته بندی(خانگی)
- تولید سس گوجه فرنگی (کچاپ) در خانه و کارخانه
- نگهداری و بسته بندی سوسیس ها
- خواص کنسانتره پروتئن شیر (MPC)
- فرق بین کاتر سوسیس و کالباس و دستگاه سبزی خرد کن بشقابی
- لیست جامع و راهنمای خرید تجهیزات رستوران و فست فود
- نحوه تولید و خرید اسانس دود مایع
- کاربردهای صمغ گوار در صنایع غذایی
- کنسانتره پروتئین آب پنیر (پودر WPC) چیست؟
- مراحل تولید بستنی در مقیاس خانگی و صنعتی
- بررسی روش های بسته بندی گوشت ماکیان
- مزایای استفاده از آرد سمولینا در تهیه پاستا
- بسته بندی میوه جات و سبزیجات (حفظ طراوت و کیفیت آن ها)
- کاربرد های گسترده نشاسته اصلاح شده (مودیفاید)
- بررسی انواع بسته بندی های پنیر (از ساده ترین تا پیشرفته ترین تکنولوژی )
- شناخت انواع مناسب بسته بندی های قهوه
- آلودگی و فساد مواد غذایی
- انواع بسته بندی آب میوه و تفاوت هایشان
- آب میوه های طبیعی و خواص گسترده آن ها
- فواید بی نظیر ماست
- بسته بندی اسکین تحت خلا (بسته بندی سوسیس، پنیر، مواد گوشتی تازه و…)
- بسته بندی آب معدنی به روش شرینک پک
- ویژگی ها و عملکرد نگه دارنده های غذایی (نیتریت سدیم)
- انواع روش های بسته بندی نان
- کاربرد اسید آسکوربیک (ویتامین ث) در صنایع مختلف
- تولید مربا و کمپوت در صنعت
- تهیه کیک و کلوچه در صنعت
- نکات و راهکارهای بسته بندی گوشت
- خواص و استفاده از پودر آب پنیر
- ✅استابلایزر لبنی (لیست قیمت خرید) و کاربردهای آن در صنعت لبنیات
- خواص و کاربردهای لسیتین سویا
- تصفیه روغن خوراکی، نکات مثبت و چگونگی انجام آن
- کنترل کیفیت و تضمین کیفیت، معنا و تفاوت هایشان
- ایزوله پروتئین سویا و خواص کاربردی بی نظیر آن
- انواع دانه های روغنی و استخراج روغن از آن ها
- استفاده از کباب بز تابشی و مقایسه آن با کباب پزهای سنتی
- عمل آوری گوشت (ماریناد گوشت) و چالش های آن
- خواص و کاربردهای پروتئین سفیده تخم مرغ و پودر سفیده تخم مرغ
- موارد استفاده گلوتن در صنایع مختلف
- انواع دیگ بخار و کاربردهای آن در صنعت
- خشک کردن میوه به روش صنعتی از صفر تا صد
- پودر پکتین و کاربردهای آن در صنایع غذایی
- پودر نشاسته سیب زمینی و کاربرد های آن در صنایع غذایی
- انواع اسانس های خوراکی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
- فیبر گندم و کاربرد های آن در صنایع غذایی
- گلوتن گندم و کاربرد های آن
- انواع صمغ کاراگینان و کاربردهای مختلف آن در صنعت غذا
- راهنمای جامع خرید دستگاه فلافل زن صنعتی
- معرفی دستگاه های صنعتی تولید جوجه کباب رستورانی
- معرفی دستگاه های صنعتی تولید کباب رستورانی
- راهنمایی خرید دستگاه آبگیری صنعتی
- هر آنچه باید درباره آسیاب صنعتی بدانید
- اطلاعات جامع راه اندازی خط تولید غذای آماده ( ناگت، فلافل و …)
- آشنایی با انواع همبرگر زن های برقی در بازار ایران
- راه اندازی کسب و کار تولید همبرگر خانگی
- چگونه با همبرگر زن های دستی و نیمه اتوماتیک همبرگر تولید کنیم؟
- صفر تا صد انواع سوسیس پر کن های بازار ایران
- همه چیز درباره تولید سوسیس و کالباس خانگی
- تجهیزات آزمایشگاهی صنایع غذایی و کاربرد های آنها
- رنگ های خوراکی و کاربرد های آنها
- همه چیز درباره تولید میوه خشک
- مراحل تولید سوسیس و کالباس در حضور مشتری
- صنعت غذاهای آماده در دنیا چه جایگاهی دارد؟
- انواع سوسیس و کالباس در دنیا
- ضربه هایی که کپی کردن فرمولاسیون غذایی رقبا به شما خواهد زد!
- روش های سنتی نگهداری گوشت در ایران
- تاریخچه سوسیس و کالباس در ایران
- همه چیز درباره کاتر سوسیس و کالباس
- اپلیکیشن اگروفودز، ثبت آگهی های صنایع غذایی و کشاورزی ایران
دسته بندی نوشته ها:
- ویدیو
- مواد اولیه صنایع غذایی
- مقالات علمی صنایع غذایی
- کنترل کیفیت غذا
- کسب و کارهای خانگی
- صنعت نوشیدنی ها
- صنعت نان
- صنعت لبنیات
- صنعت گوشت و غذاهای آماده
- صنعت کنسرو
- صنعت شیرینی و شکلات
- صنعت سس های خوراکی
- صنعت روغن های خوراکی
- صنعت خشکبار
- صنعت بسته بندی
- سایر
- رستوران، فست فود، کافی شاپ
- تجهیزات آشپزخانه صنعتی
- تاسیسات صنعتی
- اخبار