دانشنامه تخصصی مواد اولیه
مرینیت جوجه کباب رستورانی
مرینیت جوجه کباب رستورانی از روش های محبوب پخت جوجه کباب درمیان بیشتر ماست. در […]
پریسا عطایی
4 ماه قبل
آموزش عمل آوری گوشت (6 روش کاربردی)
آموزش عمل آوری گوشت به 6 روش کاربردی و رایج در این مطلب برای شما […]
پریسا عطایی
4 ماه قبل
انواع پوشش سوسیس و کالباس و سایر فرآورده های گوشتی
پوشش سوسیس و کالباس یکی از موارد مهم در تولید اینگونه محصولات است. این پوشش […]
محمد مکابر
4 سال قبل
تجهیزات
مشاهده بیشتردستگاه ارده گیر؛ مشخصات + انواع + کاربردها
آی فودز
1 سال قبل
بهترین مارک آبمیوه گیری صنعتی کدام است؟
آی فودز فروشنده
1 سال قبل
صفر تا 100 خط تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی در حضور مشتری
پریسا عطایی
2 ماه قبل
دستگاه ارده گیر سنتی؛ نمونهای از محبوبترین تجهیزات در صنایع غذایی
آی فودز
1 سال قبل
مقالات تصادفی:
صفر تا 100 خط تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی در حضور مشتری
راه اندازی خط تولید سوسیس و کالباس فروشگاهی در حضور مشتری چگونه است؟ حتما این […]
پریسا عطایی
2 ماه قبل
صفر تا 100 خط تولید غذای آماده کارخانه ای (با سوخاری و بدون سوخاری)
خط تولید غذای آماده کارخانه ای شامل یکسری فرایند صنعتی است که در آن مواد […]
پریسا عطایی
2 ماه قبل
راه اندازی شغل سوخاری کیلویی (4 گام اصلی)
راه اندازی شغل سوخاری کیلویی چگونه است؟ آیا کار پرسود و راحتی است؟ حتما تابحال […]
پریسا عطایی
2 ماه قبل
انواع کباب پز کدامند؟ (مقایسه 3 نوع مختلف کباب پز)
انواع کباب پز با ظرفیت ها و ویژگی های مختلف در بازار وجود دارد. اگر […]
پریسا عطایی
3 ماه قبل